Gość Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Panowie, mam dokładnie to, co na poniższym filmiku. Czy to może być uwalony zbiornik płynu wspomagania? Podobno jest tam jakieś sitko, które tłumi powrót płynu do zbiornika i zapobiega zapowietrzaniu układu. Miłej integracji jutro :-) Pozdr.
Denis Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Panowie słyszałem że jutro cały dzień jakieś mecze na arenie więc może być ciężko z parkingiem i spotem ....
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 Dzisiaj też. Ale to nie Euro 2012 Pusto na stadionie
tazman Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 tam jest tyle miejsca, że się pomieścicie ja pewnie się nie zjawię bo już po raz kolejny organizatorzy przekładają termin finału jutro na Arenie, teraz zmienili godzinę na 17:45 btw dziś było tak ciepło, ze znalazłem tylko siły na spłukanie z kurzu i wytarcie, następnie chłodziłem się piwkiem nattys jak widać się trzyma, z premedytacją położyłem na white diamond, look kosztem trwałości
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 ja pewnie się nie zjawię bo już po raz kolejny organizatorzy przekładają termin finału jutro na Arenie, teraz zmienili godzinę na 17:45 Tylko zaparkuj auto w sektorze F
tazman Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 spoko muszę jutro na stadionie odnaleźć taki sektor F bo się upiekę w tym słońcu
pawel212333 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Tak jak żebyś się się za bardzo się nie spalił a co z grillem ?
Goofy Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Koledzy mam takie pytanie, ogarnia ktoś taki myk, aby zrobić po maciśnięciu zamykania na pilocie dotykał rowniez szyby- o ile wogóle się tak da zrobić. wysłane z Commodore 64 Edytowane 4 Lipca 2015 przez lucjan0681e
Goofy Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Koledzy mam takie pytanie, ogarnia ktoś taki myk, aby zrobić po maciśnięciu zamykania na pilocie dotykał rowniez szyby- o ile wogóle się tak da zrobić. wysłane z Commodore 64
Herdas Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Koledzy mam takie pytanie, ogarnia ktoś taki myk, aby zrobić po maciśnięciu zamykania na pilocie dotykał rowniez szyby- o ile wogóle się tak da zrobić. wysłane z Commodore 64 Tylko po prsytrzykaniu kluczyka. Zmiana kodowania zalatwi sprawe. Jesli chcesz aby zamknęły sie bez trzymania guzika to zewnętrzny moduł musisz wsadzic.
Herdas Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Grill jakis mam musze odnalesc xMarcin95x wezmie brykiet można jutro złożyć sie po 5zl na kiełbase chlep czy inne akcesoria;) Lucjan napisalem w innym dziale odpisalem. Jutro jak bedziesz mozemy pokombinować
Goofy Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Czyli muszę coś dokupić. Po przytrzymaniu dziala lecz moja zona nie zawsze pamięta że zostawiła otwarte okna a później stoi otwarty wysłane z Commodore 64
M@rcin Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Grill jakis mam musze odnalesc xMarcin95x wezmie brykiet można jutro złożyć sie po 5zl na kiełbase chlep czy inne akcesoria;) Lucjan napisalem w innym dziale odpisalem. Jutro jak bedziesz mozemy pokombinować oj chyba nici z tego jutrzejszego grillowania bo coś mały odzew Fakt faktem jest gorąco. Może jutro się na spocie dogadamy się i wspólnie ustalimy jakiś termin i fajną miejscówkę.
BrzozkA4 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Grill jakis mam musze odnalesc xMarcin95x wezmie brykiet można jutro złożyć sie po 5zl na kiełbase chlep czy inne akcesoria;) Lucjan napisalem w innym dziale odpisalem. Jutro jak bedziesz mozemy pokombinować oj chyba nici z tego jutrzejszego grillowania bo coś mały odzew Fakt faktem jest gorąco. Może jutro się na spocie dogadamy się i wspólnie ustalimy jakiś termin i fajną miejscówkę. Jak coś to do mnie można na zmrożoną wódeczke gorzej z grillem bo mieszkam w bloku, ale gdyby ktoś był chętny....
pawel212333 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Przecież można pojechać grupa nad zalew i tam jest miejsce na grila ja jestem za A co do wodeczki to ja kierowca więc tylko soczek Panowie, mam dokładnie to, co na poniższym filmiku. Czy to może być uwalony zbiornik płynu wspomagania? Podobno jest tam jakieś sitko, które tłumi powrót płynu do zbiornika i zapobiega zapowietrzaniu układu. Miłej integracji jutro :-) Pozdr. całkiem możliwe ja ostatni robiłem coś podobnego w peugeot http://otomoto.pl/oferta/audi-s4-4-2-monual-okazja-ID6y6tTD.htmlwidzieliście taką okazje Edytowane 5 Lipca 2015 przez pawel212333
witek1234 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 panowie wybieracie sie dziś czy za gorąco ?
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Opublikowano 5 Lipca 2015 Audi S4 4.2 Monual OKAZJA - OTOMOTOwidzieliście taką okazje Nie wierzę w takie okazje panowie wybieracie sie dziś czy za gorąco ? A co to za pytanie Ostatnio było +33*C na spocie i żyjemy. Na naszym sektorze jest cień
pawel212333 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 przyjedź hugo ja też ale korci minie i chyba lukne na nią co to jest biorę aparat na spota
Goofy Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Również zamierzam sie zjawić wysłane z Commodore 64
Rekomendowane odpowiedzi