pawel212333 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Zapytam się znajomego czy on robi czy gdzie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 http://hamuj.pl/index.php?page=kontakt jeżeli chodzi o hamulce to polecam, jak ktoś będzie od was jechać to puśccie pw to podpowiem im zeby sie przyłożyli szwagier tam pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 miałem przyjechać na spota, ale po kawalerskim wykręciło mnie popołudniu do góry kołami.... mam nadzieję, że na następnym już zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 to zapraszamy na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) http://hamuj.pl/index.php?page=kontakt jeżeli chodzi o hamulce to polecam, jak ktoś będzie od was jechać to puśccie pw to podpowiem im zeby sie przyłożyli szwagier tam pracuje ok, dzięki. Jeszcze dziś spróbujemy sami powalczyć, jak nie to jutro podjedziemy tam. Edytowane 7 Lipca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 http://hamuj.pl/index.php?page=kontakt jeżeli chodzi o hamulce to polecam, jak ktoś będzie od was jechać to puśccie pw to podpowiem im zeby sie przyłożyli szwagier tam pracuje ok, dzięki. Jeszcze dziś spróbujemy sami powalczyć, jak nie to jutro podjedziemy tam. napisz czy dało rade samemu czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jednak daliśmy rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 No i git gratuluję jakaś cisza na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 właśnie miałem pisać że coś cicho tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) ma ktoś z was, albo coś wie na temat jakiegoś mieszkania do wynajęcia? minimum dwa duże pokoje a najlepiej trzy. standard średni lub wysoki, aby nie rodem z PRL aaa i cena jakaś przystępna np 1400/1500+media. ps. swoją drogą to masakra płacić tyle komuś za mieszkanie w jego kwadracie, bo równie dobrze można spłacać kredyt. ale stoimy z narzeczoną(prawie żoną) przed wyborem..albo przez rok wynajmować i ciułać na zakup domu pod lublinem(do 25km) i go wyremontować do tego mieć sporo działki. albo już teraz zamiast domu na wsi i "wewnętrznego luzu" kupić mieszkanie w bloku. co byście wybrali?? w grudniu rodzi mi się dziecko. osobiście uważam, że lepiej przemęczyć się ten rok w wynajętym i kupić później dom niż teraz ładować kasę w mieszkanie. pierwszy rok jak dziecko będzie narażone na wszelkie nieszczęścia będziemy pod okiem i w bliskości lekarza a później wypad na wieś na łono natury. co wy o tym sądzicie??do tej pory miałem raczej luźny stosunek do życia, tzn jakoś będzie, ważne, że nie jest źle..a teraz dziecko, ślub itd.. poważne rzeczy się dzieją, a u mnie doświadczenia brak Edytowane 9 Lipca 2015 przez robitl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 kupuj dom ja mieszkam w bloku prawie 30 lat daj spokój wole domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jak wprowadzą podatek kastralny to różnie może być na swoim. Domek to dodatkowe obowiązki, węgiel, palenie,odśnieżanie na czas bo kary itp. Blok to wygoda ale i ścisk społeczny. Ten wierci tamten stuka, inny gra na skrzypcach. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja mieszkalem na wsi przez 25l. Od 5 mieszkam w lbn, obecnie jestem na etapie poszukiwania domu na wsi, jednak miasto trzeba lubic a ja wole swobode na wsi. wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Chłopaki, a może jakiś mini spocik w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja jak zawsze chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 regenerował ktoś z was magiel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) regenerował ktoś z was magiel ? a co trzeba ci jakiś konkretny namiar?? hugo polecał auto układ: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5234-plouszowice-auto-uklad/ mówił, że dobrze robią zawieszenie, ale coś słyszałem, że i magle fajnie ogarniają. Edytowane 10 Lipca 2015 przez robitl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Polecał 8 lat temu, od tego czasu nic sie nie zmieniło? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Polecał 8 lat temu, od tego czasu nic sie nie zmieniło? :-) chłopak siostry kupił bmw z regenerowanym tam maglem(ma kwity na to) i śmiga już 1.5 roku, tyle wiem Edytowane 10 Lipca 2015 przez robitl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja właśnie jestem po podwójnej regeneracji w Avanti. Poprawiali robotę bo uszczelniacz wywaliło z jednej strony. Przez to poniósłem dodatkowe koszty zbiornika, geometrii, płynów itd. Także sam sobie odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi