BrzozkA4 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mi sie nie podoba.. Ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mi sie nie podoba.. Ale to tylko moje zdanie Mam takie samo zdanie. Żółte wyglądają dobrze np. tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) żółte są spoko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ab66732467ad3ee.html Edytowane 22 Lipca 2015 przez robitl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) mam gdzieś w piwnicy plastidipa i może testowo prysnę obwódki grilla i środkowej kratki w czerń to całość powinna się lepiej zgrać na razie zostaje, w razie czego kwestia zerwania foli wraz ze zdjęciem kratek to maks 2 minuty Edytowane 22 Lipca 2015 przez tazman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Grill na czarno (bez znaczka ) jak najbardziej na + ale halo źółte mi nie podchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 w razie czego kwestia zerwania foli wraz ze zdjęciem kratek to maks 2 minuty Loozik, na spocie to załatwimy i jeszcze Ci hak utniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tylko weźcie dobrą kątówkę :-D Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Zółte wyglądały dobrze w syrenie o kanarkowym kolorze tu raczej nie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 mały modzik dziś z nudów po pracy zostawić czy out ? mi też się podoba tak czarne kombi na ładnej feldze prawda taka, że 1.8t w b6/b7 to tylko na koksie fajnie jedzie ale spokojnie, zdejmę hak, waga spadnie, będę szybszy B6/B7 zabija duża masa. W B6 mam 190KM + Q = muł. Chociaż dla innych podobno jedzie. A3, ta którą sprzedałem miała 220KM i 1250kg masy z kierowcą (wyrzucone zbędne graty). Człowiek robił co chciał. to fakt dla tego mam 3.0 v6 To tym bardziej klocek, a dynamiką jakos nie powala plus tylko taki że vmax dobry, ale na przyśpieszenia to diesel 200+ nie ma co z nim robić jakoś bmw 330d nie dał rady 204 w manualu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Miałem prysnąć ramki w czerń ale spray-u starczyło mi tylko na znaczek z grilla.. Orientuje się ktoś czy na Kunickiego w tym sklepie z farbami kupię plastidipa? Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Realowiec -R7 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Siema! Poszukuje haczyków do wyciagniecia radia z b6,chciałbym sprawdzic czy DMC jest podłoczone,bo w tej chwili niestety nie działa;/ Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Mam w podłokietniku. Wpadnij na spota za tydzień to sobie wyjmiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Miałem prysnąć ramki w czerń ale spray-u starczyło mi tylko na znaczek z grilla.. Orientuje się ktoś czy na Kunickiego w tym sklepie z farbami kupię plastidipa? Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka u madaje nazywaja to plastilak czy cos takiego 36 chyba za spray czarny biel maja na pewno co do innych kolorow nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Miałem prysnąć ramki w czerń ale spray-u starczyło mi tylko na znaczek z grilla.. Orientuje się ktoś czy na Kunickiego w tym sklepie z farbami kupię plastidipa? Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka u madaje nazywaja to plastilak czy cos takiego 36 chyba za spray czarny biel maja na pewno co do innych kolorow nie wiem i jak kupiłeś opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Nie wiem Paweł czy piszesz do mnie czy do Herdasa ;-) Ja cały czas szukam ori sline takich jak ma Brzózka, ale jak już znajdę w fajnym stanie to z niewłaściwym et 56 pasującym do a3 a nie a4 Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM22 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Witajcie, jestem Kamil. Wybierałem się na ostatni spot, lecz złamałem kość łódeczkowatą, co przez pewien czas dyskwalifikowało mnie z roli kierowcy. Mam do was pytanie, gdzie w Lublinie wymienić szybę przednią czołową w Audi A4 B7 Avant 2008rok? Zależy mi na czasie, fachowym wystawieniu oraz dobrej cenie. W aucie jest tylko czujnik deszczu. Edytowane 25 Lipca 2015 przez KamilM22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ostatnio chyba Michał wymieniał i pisał o tym, zobacz parę stron wstecz w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja tylko uzupelniałem odprysk po kamieniu. Robiłem w Hanesco. Pytałem ich o wymianę całej szyby to krzyknęli 550-600 zł. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Mozna zapytac na rapackiego Saint Gobain u pani Julity lub poligonowa na koncu po lewej Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ktos z kompem zeby podlaczyc a3 najlepiej jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi