Denis Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 ja oczywiście będę ok 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Niestety w robocie do 22 :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Panowie , wiem że temat był poruszany już ale może ktoś coś nowego zna. Szukam miejsc gdzie mają b6stki na części, szukam półosi do mojego srebrzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 695 809 500 to w sobieszczanach ma kilka zapytaj Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1989irekmrozek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Bede panowie mam pytanie czy ktoś bedzie miał z soba vaga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Bede panowie mam pytanie czy ktoś bedzie miał z soba vaga ? Czasami na spota wpada Wojtek (Herdas) ze swoim komputerkiem i kabelkiem, gadaj z nim Ps. Co tu taka cisza ? Ja dziś kisnę w robocie ale jutro na spociku powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Bede panowie mam pytanie czy ktoś bedzie miał z soba vaga ? Czasami na spota wpada Wojtek (Herdas) ze swoim komputerkiem i kabelkiem, gadaj z nim Ps. Co tu taka cisza ? Ja dziś kisnę w robocie ale jutro na spociku powinienem być Bede panowie mam pytanie czy ktoś bedzie miał z soba vaga ? Czasami na spota wpada Wojtek (Herdas) ze swoim komputerkiem i kabelkiem, gadaj z nim Ps. Co tu taka cisza ? Ja dziś kisnę w robocie ale jutro na spociku powinienem być Ponownie mnie reklamujesz;) wątpię abym jutro był w lbn a tym samym na spocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ponownie mnie reklamujesz;) wątpię abym jutro był w lbn a tym samym na spocie. jako jedyny z aktualnej ekipy ogarniasz te tematy więc nie mam innego wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 a co trzeba do ograniecia vagiem? Ja mam vag coma jak cos i prawdopodobnie bede na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ja bym się pisal na zmiane jezyka fis z niemca na angielski Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pomogłbym wam ale chyba mnie też nie będzie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1989irekmrozek Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mam uszkodzone samopoziomowanie w audi wymieniłem czujniki i nic dlatego potrzebuje pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dzieki za spota, szkoda że nie mogłem dłużej lecz moja pociecha często zmienia mój plan dnia. Marcin dzięki za wlepy Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dziękuje za spota i do nastepnego. Lucjan, również dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dużo ludzi było na spocie ja nie stety na poligonie jak wrócę to jadę na spota☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Fajnie bylo. Oby tak dalej i z jeszcze wieksza frekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Będzie jak przyjadę ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Panowie, moja b6 idzie pod młotek, gdyby ktoś ze znajomych chciał kupić, możecie polecić, dobre auto Jak mod zaakceptuje to się pojawi stosowne ogłoszenie w dziale giełda. Będzie druga furmanka, też oooo także spotowicza nie stracicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Haha juz uzbierał na B8 szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 O masz Ci los. Co teraz będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi