andynl Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 B8 jak nic bedzie, choroba jest zaraźliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Panowie nie zapeszam..brakuje mi $ więc jeszcze b6 się musi sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja obstawiam a4 b7 albo a6 c6 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 a ja obstawiam takie coś! oczywiście z nieśmiertelnym 1.4 TDi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 denis he he pickupa a2 jeszcze nie potrzebuję tak serio to decyzja na spontanie powstała wczoraj podczas luźnych rozmów z żonką pomysł przeszedł akceptację więc nie pozostaje mi nic innego jak wziąć się do realizacji i tak musicie mnie pochwalić bo pierwotnie podobała jej się e90 (sąsiad ma w garażu obok w ładnym mpakiecie), na szczęście udało mi się ją przekierować na właściwe tory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Więc a6 napewno :-) :-) robimy zakłady? :-) Btw szukam dla żonki jakieś audi a3 8l lub a2. Jak ktoś coś wie zna itp to dajcie znac Btw2. Daniel. Hebel ogarnięty? Edytowane 1 Września 2015 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 do 22 rzeźbiłem ale zrobiłem. Jest moc! Heble wreszcie nie biją przy hamowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Michał ma alergie na A6 więc to na pewno nie albo b7 albo b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja obstawiam a4 b7 Przesiąść się z B6 na B7 to tak jakby dwa razy wziąć ślub z tą samą kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Panowie, moja b6 idzie pod młotek, gdyby ktoś ze znajomych chciał kupić, możecie polecić, dobre auto Jak mod zaakceptuje to się pojawi stosowne ogłoszenie w dziale giełda. Będzie druga furmanka, też oooo także spotowicza nie stracicie Cena IMO bardzo dobra, powinna szybko pójść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Prezes mądrze powiedział Ruch w interesie jest, bo telefon dość często dzwoni, najlepsze są sms-y typu "daje 15 i za godzinę zabieram" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Za 15 to polecałbym 2.0ALT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Za 15 to polecałbym 2.0ALT... Co chcecie od tego? Ja mam i nie narzekam szalu niema ale jezdziWysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jak piszesz - szału nie ma :-) za to oleju nie trzeba zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Daje 12 i zabieram już ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 soul - kolejne b6 chcesz... toć to nudne Panie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Miałem już trzy , co tam czwarte a tak serio to tak jak pisałem wcześniej szukam czegoś dla żony do 12k ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Prezes mądrze powiedział Ruch w interesie jest, bo telefon dość często dzwoni, najlepsze są sms-y typu "daje 15 i za godzinę zabieram" ile chcesz bo mój kolega szuka właśnie b6 napisz jak najszybcieh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Paweł, nieaktualne. Sprzedaż auta w 19 godzin to chyba dobry wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 no to nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi