Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Pany robił ktoś przelot i wie jakiej średnicy jest wydech w struclu 1,9 bo musze go chyba przewietrzyć
puertoss Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 to jest dopiero ciekawi mnie dlaczego z tego zrezygnowali???! da sie takie coś wyrezać??? [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 17:13_________________________________________________ Pany robił ktoś przelot i wie jakiej średnicy jest wydech w struclu 1,9 bo musze go chyba przewietrzyć nie chce Cie w błąd wprowadzić ale to pewnie fi55 :gwizdanie:
paput Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 tak może być, a kawałek drogi jest żeby pojechać paput błagam Cię znaczek Q z grilla może sam odpaść, a i chętnych na niego dużo Mam kilku znajomych którym ginęły w kilka sekund. Poza tym ponad 50% aut na necie do kupienia nie ma oznaczeń Q na zewnątrz, bo albo im kradną albo nie mieli nawet przy wylocie z fabryki ten znaczek można z grilla zdjąć, nie trzeba całego grilla zmieniać. Ile masz tam km? Dzwoń do gościa i mów że dajesz tyle i jedziesz po auto, jak mu zależy na sprzedaży to zmięknie i odda za tyle co chcesz Bo pewnie nie ma chętnych... walnięty jednak był dzwoniłem do gościa
pastaldo Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 No to szkoda. Ja to swojego kupiłem na pałe. Widziałem że był nie bardzo, ale cena mi podpasowała:D I takim cudem jeżdze Choc na dzień dzisiejszy pewnie bym jeszcze poczekał i szukał dalej No a Tobie papu życze jak najlepszego wyboru.
Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nieraz te tanie naprawde są dobre, kolega kupił za 13tys AHU z 99r 1,5r temu z myślą o szybkim zarobku ale tak sie do tego zabierał że do dzisiaj nim jezdzi, w sumie nie szanuje go nic a to dalej jeżdzi olej teraz zmienił pierwszy raz od kupna po 30tys a to auto jednak wybacza takie postepowanie
pastaldo Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 No gadza sie. Tzn ja żałuje tylko tego ze autko jest złochane przez francuza troche ale to idzie przezyć. No a te naprawy które robiłem to i przy nowszych slicznotkach się zdarzaja więc niema tragedii. Naprawde polubiłem ten samochód choć co troche cos robie.
Maras Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam koledzy . Poszukuje A4 1.9 tdi quattro najlepiej jakby ktoc chcial na zamiane na moje a4 z lubelskiego jakby ktos wiedzial to prosze o kontakt
pastaldo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam koledzy . Poszukuje A4 1.9 tdi quattro najlepiej jakby ktoc chcial na zamiane na moje a4 z lubelskiego jakby ktos wiedzial to prosze o kontakt Podejrzewam że nikt z Q nie zamieni się na ośke z 1Z ale próbować możesz. A co do ogólnego szukania to zajrzyj tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=110.0 lub Alledrogo I wtedy wrzucaj jak cos znajdziesz do działu zakup kontrolowany i Ci chłopaki doradza czy warto
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dokładnie mało prawdopodbne zeby ktoś wymienił na ośke, zasiadajac raz za stery Q nie chce sie słyszeć o FWD, zwłaszcza w taką pogode
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam koledzy . Poszukuje A4 1.9 tdi quattro najlepiej jakby ktoc chcial na zamiane na moje a4 z lubelskiego jakby ktos wiedzial to prosze o kontakt Jak się ktoś odezwie, to daj mi proszę namiar na niego
pastaldo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam koledzy . Poszukuje A4 1.9 tdi quattro najlepiej jakby ktoc chcial na zamiane na moje a4 z lubelskiego jakby ktos wiedzial to prosze o kontakt Jak się ktoś odezwie, to daj mi proszę namiar na niego Az się boję zapytać dlaczego ?? No chłopak ma chociarz bujna wyobraźnię
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Miałbym parę rzeczy na wymianę Hugo już się skapnął, że daję mu bezwartościowy ochłap, a nie żadne oryginalne pamiątki z sypialni Elvisa, więc szukam jakiegoś nowego
pastaldo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Powiedz co np. to skusisz jakiegoś amatora takich zamian i obaj z Marasem na tym zarobicie :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 pastaldo patrz tu co się zapowiada i sie zapisuj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166743.0
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 pastaldo patrz tu co się zapowiada i sie zapisuj chip
puertoss Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 pastaldo patrz tu co się zapowiada i sie zapisuj chip nie
Maras Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mam takie jedno na oku w lublinie i jutro jade go obejrzec zobzczymy moze akurat komis bedzie chcial sie wymienic
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam koledzy . Poszukuje A4 1.9 tdi quattro najlepiej jakby ktoc chcial na zamiane na moje a4 z lubelskiego jakby ktos wiedzial to prosze o kontakt nie kupuj diesla miałem AFN :gwizdanie: i.........
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 i co ?? i nie narzekales ?? hmm, porblemy miałem ja i matera pereska ach szkoda gadać, ja szukam teraz 1.8T quattro
Rekomendowane odpowiedzi