M@rcin Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 kiedy najbliższy spot ? info w pierwszym poście -> 31.01.2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 To jak już tak o rezankach mowa, to ja ostatnio w zaciszu garazu wyrezałem sobie servotronica Nowy i stary magielek , jeden Koyo , drugi ZF Dziura po maglu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 To jak już tak o rezankach mowa, to ja ostatnio w zaciszu garazu wyrezałem sobie servotronica Nowy i stary magielek , jeden Koyo , drugi ZF Dziura po maglu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Pytanie z innej beczki gdzie w LUBLINIE kupię lub wymienię laser w xbox 360 ? gdzie jest mozliwość zakupu samego lasera poza allegro i zrobic to samemu lub gdzie robia taka usługę gdzie cena nie bedzie rowna samemu XBOXowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie jest temat, w lbn jest w miare tania a3 8p gdzieś tam na komisie czy ktoś miał by chwile luknąć nawet niefachowym okiem czy to nie jakis totalny ulep i czy warto jechać oglądać ? chodzi o ten wynalazek http://otomoto.pl/oferta/audi-a3-automatyczna-skrzynia-biegow-ID6yfFBP.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exmi Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Na spółdzielczości pracy to same wynalazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Siemanko, robił ktoś coś w shift-r czy lepiej do poniatowej/nałęczowa? pytam ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 A dokładniej? Co chcesz robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Pewnie softa chce robić. Mariusz jak będzie czas to zrobimy logi i zobaczymy co Twoja furka reprezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 po prawdzie, parę rzeczy dlatego pytam czy ogarniają. niestety jestem lewy w sprawach mechanicznych i szczytem mojego grzebania w mojej to wymiana filtru kabiny i powietrza :-D dali mi dość sensowną cenę wymiany skrzyni na 6 biegową. ogólnie stage 1 też milusio wygląda. zobaczymy, póki co mam zero kasy i "miljart" pomysłów @Galetto nie mogę się doczekać :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 zobaczymy, póki co mam zero kasy i "miljart" pomysłów W takim przypadku to nawet po gębie nie chcą bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Panowie jest temat, w lbn jest w miare tania a3 8p gdzieś tam na komisie czy ktoś miał by chwile luknąć nawet niefachowym okiem czy to nie jakis totalny ulep i czy warto jechać oglądać ? chodzi o ten wynalazek http://otomoto.pl/oferta/audi-a3-automatyczna-skrzynia-biegow-ID6yfFBP.html Jak chcesz mogę podjechać, choć w tej cenie 2.0 tdi z dsg to ulep jest raczej na 100% Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 jakby ktoś widział 8p z 1.6 z '05 z 6biegową do 15k na handel to dajcie znać - kumpel szuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Panowie jest temat, w lbn jest w miare tania a3 8p gdzieś tam na komisie czy ktoś miał by chwile luknąć nawet niefachowym okiem czy to nie jakis totalny ulep i czy warto jechać oglądać ? chodzi o ten wynalazek http://otomoto.pl/oferta/audi-a3-automatyczna-skrzynia-biegow-ID6yfFBP.html Jak chcesz mogę podjechać, choć w tej cenie 2.0 tdi z dsg to ulep jest raczej na 100%Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak byś mógł to byl bym wdzięczny. oby zdrowy blacharsko, mechanicznie nie musi być cacyWysłane z mojego Thunder3 45 LTE przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wiosna przyszła, nie śpimy...zwiedzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 to gdzie jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ktoś jest w stanie sprawdzić autko po vin ? WAUZZZ4F56N134348. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Znam kilku, ale ten jest najtańszy. O szczegóły pytaj: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wiosna przyszła, nie śpimy...zwiedzamy Hugo gdzie chcesz jechać a kto się wybiera na spot More funny girl and fail https://www.youtube.com/watch?v=Jee29oFIO-E polecam zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja bym chętnie wpadł na spota, bo jeszcze nie miałem przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi