M@rcin Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Mazurek Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Może podjedzie do nas na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaz Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Może podjedzie do nas na spocie? Może .... Bardzo chętnie bym sobie furkę oblookał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virnik Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Gdzie w lubelskim zrobią mi przelot? od turbo do końcowych, polećcie coś - a tematu w 'szukam warsztatu' nie chce niepotrzebnie zakładać jak wy będziecie wiedzieć lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Wie ktos moze gdzie mi rozkoduja radio concert 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Wie ktos moze gdzie mi rozkoduja radio concert 2? na czechowskiej jest firma co sie takimi rzeczami zajmuje, w takim ala pasazu, http://www.mobilem.pl/ spróbuj u nich Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 ok sprobuje zapytac. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Widzieliście Panowie ile w DE trzeba zapłacić za dobrą b7-kę, szacun dla kupującego, że wydał 8K euro za 2004 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Widzieliście Panowie ile w DE trzeba zapłacić za dobrą b7-kę, szacun dla kupującego, że wydał 8K euro za 2004 rok Według mnie sa to normalne ceny w DE oraz NL,sam sprowadzalem z NL i doskonale wiem jak drogie modele sa w 1.8T oraz Quattro a do tego ciezko znalesc. Z checia bym wpadł na spocik ale dopiero w PL bede 16 lipca ;////// Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 W NL wszystko jest drogie bo mają bardzo wysoki podatek BPM. Będąc ostatnio w salonie pytałem ile by mnie kosztowało nowe A6 w avancie, w sumie wychodziło cos koło 15tyś€ samego BPM, pan zaproponował mi szukanie auta w niemczech używki do 2 lat BPM schodzi wtedy o połowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Za dobre auto trzeba zapłacić.Są tacy co mają budżet na b5 przed liftem a chcą kupić B7-B8, można i tak Ostatnio przeglądałem ogłoszenia A6 C6:https://www.mobile.de/pl/kategoria/samochod/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:mileage,sro:desc,ms1:1900_10_,frn:2005,prx:15000 fajne przebiegi śmiechem żartem takie auta zwykle lecą do Polski tyle że -300/400 kkm Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pewnym osobom nie przetłumaczysz a jak sam kupisz i powiesz ile dales to beda ci mowic ale drogo,taka sama widzialem na alledrogo taniej itp itp wiec takie gadanie caly czas bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zapraszam na spocik jutro. Jak zwykle Arena Lublin godz. 17.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Panowie, czy ktoś podjąłby zamontowania w moim aucie foteli z a6c5? tylko przednie ale trzeba byłoby pewnie coś tam instalacji albo dodać albo przerobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav14 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 kto idzie na motoSession jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 ja na 90%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Jabłoński Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam, panowie zajmuje się ktoś z was na terenie lublina spawaniem zderzaków i ewentualnie lakierowaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław112 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Gdzie w Lublinie lub okolicy dobrze wyprostują felgi ewentualnie pomalują?W zeszlym roku prostowalem na kunickiego i masakra pajace sie znają na piciu w robocie i nic wiecej!Felgi zle wyprostowane.Polećcie kogoś.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam, jestem nowy na forum. Czy dzisiejszy spot na Arenie jest aktualny? Czy będzie ktoś, kto mógłby mi zdiagnozować autko VAG-COM'em, ewentualnie pokazać jak to zrobić? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 do b6 to nie mam, ale mam ELMa do silników w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi