Wojtaz Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Teoretycznie tak, ale z tego co widziałem u nich na profilu na FB to ładnie wszystko ogarniają, więc może warto się wybrać i zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 to trzeba zrobić rozpoczęcie sezonu pod dachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Przypominam o spociku dzisiaj o 17.00 pod Tarasami. Wszystkie informacje w pierwszym poście. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Będę jak nie będzie szydery z mojego piszczącego sprzęgła :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Który to? Nastukamy mu hyhyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Będę jak nie będzie szydery z mojego piszczącego sprzęgła :-D a tam Ci po prostu nie ociera coś? u mnie jak robilismy sprzęglo to brzęczało. osłona bodaj wibrowała. U znajomego też sie coś spierdacyło i było coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Mariusz u mnie raczej to że środka słychać.. no ale to nie temat o tym, odezwę się do Ciebie :-) Hugo mam rozumieć, że będziesz pilnował porządku :-D wpadać Panowie i Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jasne. Wycieram właśnie z kurzu kij i jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Chłopaki, macie kontakt do kogoś z lubelskiego, kto ogarnąłby wypalone linie w FISie? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 @basstech dzwonilem kiedys po całym lublinie i d*pa. W LPU jest jeden koleś ale obawiam się że bierze srogi hajs i jest strasznie mądry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Koledzy potrzebuje przestawić język komunikatów o błędach z niemieckiego na angielski na FIS ktoś coś? Wysłane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Jak nikogo nie trafisz to pisz i się ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeP79 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Basstech, moze wgrałeś jakieś lipne oprogramowanie? Słyszałem ze jak sie ma lewy program to właśnie pojawiają sie wypalone linie na FISIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlsw Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 każdy kto ma jakiegoś fejsa pod vaga Ci zmieni język w zegarach. Wide że jesteś z moich okolic to możesz zalecieć, przy s17 urzęduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Gdzie dokładnie? Daj priv Edytowane 28 Października 2016 przez pawloo7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszKK Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Widzę że ten sam rocznik i silnik co ja też mogę ogarnąć w Lublinie. Najlepiej wpadaj na spota, zrobimy na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 To widzimy się na zlocie Jeśli mi nic nie wypadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehau Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Panowie, gdzie w Lublinie mogę przyciemnić szyby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 http://www.tanieprzyciemnianie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ile za przyciemnienie avanta? i ile mozna przod przyciemnic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi