BrzozkA4 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ban dla Huga ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 No bo się nie pomodliłeś do świętej podobizny prezesa...... Napisz na PW do Hugo przyżeknij że będziesz grzeczny a może popadniesz w łaski jej prezesości;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tak jak napisał Andy napisz do Prezesa na pw bo inaczej będziesz wisiał do końca życia Wysłane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Panowie, wystarczy przeczytać opis grupy Myślę, że dlatego "wisicie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Na FB jest grupa musisz się wprosić może Cię prezes szanownie przyjmie Napisz mu może na PW że chcesz się wprosić Z tym to chyba ciezka sprawa Wysyłałem prośbę z 3 miechy temu i dalej nie ma akceptacji na spota przyjedżać a nie papierowi klubowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Na FB jest grupa musisz się wprosić może Cię prezes szanownie przyjmie Napisz mu może na PW że chcesz się wprosić Z tym to chyba ciezka sprawa [emoji14] Wysyłałem prośbę z 3 miechy temu i dalej nie ma akceptacji na spota przyjedżać a nie papierowi klubowiczeKolego nie kazdy jest tak w kraju ze akurat trafia na spota,bo ostatnio sprawdzalem kiedy to 8 stycznia jest a tu lipa bo jutro juz nl. Wysłane z S7 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kolego też jestem na stałe w NL i zdarza mi się być 2 razy do roku w PL, jakoś nie przeszkodziło mi być na kilku spotach, śledziach i innych spontanach, wystarczy wyrazić taką chęć zagadać do nas a na pewno znajdzie się chętny żeby się spotkać i popitolić o d*pie marynie. A tak jak już skoro jestem w temacie o d*pie marynie kto ma ochotę na spontan w niedzielę wieczorkiem ( jak już po trzeźwiejecie )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simmon Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A tak jak już skoro jestem w temacie o d*pie marynie kto ma ochotę na spontan w niedzielę wieczorkiem ( jak już po trzeźwiejecie )? Ja bym reflektował na spontaniczne spotkanie, dawno się nie widzieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 26 użytkowników chce dołączyć do tej grupy Zatwierdzam tylko osoby, które widziałem chociaż raz na oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 ależ my popularni jesteśmy A tak jak już skoro jestem w temacie o d*pie marynie kto ma ochotę na spontan w niedzielę wieczorkiem ( jak już po trzeźwiejecie )? Ja bym reflektował na spontaniczne spotkanie, dawno się nie widzieliśmy Ty chłopaku to śledzia w tym roku zawaliłeś Szymek 1 stycznia w tarasach koło 17 będziemy spontanić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Kolego też jestem na stałe w NL i zdarza mi się być 2 razy do roku w PL, jakoś nie przeszkodziło mi być na kilku spotach, śledziach i innych spontanach, wystarczy wyrazić taką chęć zagadać do nas a na pewno znajdzie się chętny żeby się spotkać i popitolić o d*pie marynie. A tak jak już skoro jestem w temacie o d*pie marynie kto ma ochotę na spontan w niedzielę wieczorkiem ( jak już ptao trzeźwiej https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Na FB jest grupa musisz się wprosić może Cię prezes szanownie przyjmie Napisz mu może na PW że chcesz się wprosić Z tym to chyba ciezka sprawa [emoji14] Wysyłałem prośbę z 3 miechy temu i dalej nie ma akceptacji na spota przyjedżać a nie papierowi klubowiczeKolego nie kazdy jest tak w kraju ze akurat trafia na spota,bo ostatnio sprawdzalem kiedy to 8 stycznia jest a tu lipa bo jutro juz nl.Wysłane z S7 Edge i marz odpowiedzi każdy pracuje nawet zagranicą ale potrafi być na spocie a nie papierowi członkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simmon Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ty chłopaku to śledzia w tym roku zawaliłeś Szymek 1 stycznia w tarasach koło 17 będziemy spontanić Miałem chęć na śledzika ale nie dało rady, trochę obowiązków mi doszło , w niedzielę 1 stycznia widzimy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Pany tarasy dziś zamknięte spontan przeniesiony na parking pod Felicity przy wejściu G parking 19H na godz 17 wbijajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Lucjan nawet piechotą może wpadać Więc pewnie zajrzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Pogoda się poprawia, więc nie siedzimy w domu tylko lecimy dzisiaj na spota. Jak ktoś jeszcze nie był to serdecznie zapraszamy. Na pewno nie zmarzniecie, bo na naszej miejscówce mamy ciepło Wszystkie informacje w pierwszym poście https://a4-klub.pl/index.php?/topic/76243-spociki-lubelskie-najblizszy-spot-niedziela-08012017r-godz1700-tarasy-zamkowe-poziom-3-sektor-b31/page-1?p=1241094#entry1241094 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Chłopaki, miałby ktoś dzisiaj VAGa albo VCDSa lub jakiś skaner OBDII na spocie? A mogę brudnym autem wpaść??? Bo myjki ręczne zamarzły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Możesz ja moge wziac. Błędy chcesz skasować czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Tak, chyba mieszanka mi wyskoczyła. Dobra, to do zobaczenia. Stanę z boku by nikt się nie ubrudził :-) Fabryka Blasku zawalona do zamknięcia a Estyma pod Felicity zamknięta bo woda zamarzła Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tak, chyba mieszanka mi wyskoczyła.Czyżby Twoje LPG nie przeszło zaplanowanej rewitalizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dzięki za spocik Panowie. 13 aut...dobry wynik jak na taki mróz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi