rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Przyznaj sie że kukuryny Ci w głowie kukuryny to pod biedroną w wawie ich mało ale fakt te dwie miłe studentki które tam mieszkają trochę mi ułatwiły decyzję W takim razie siła wyższa i zostaje Ci to wybaczone Będzie pewnie jeszcze nie jedna okazja sie spotkać Jasne Najbliższa w Rąblowie 22 stycznia Tam będę na 100%
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No to ja tez sie przed chwilą zdziwiłem Własnie sie dowiedziałem że mam egzamin w niedziele od 14:55 do 16:25 Ale nic zaczyna się tam od 15:30 więc napisze w 10min i lecę na zamkowy No i oczywiście Rablów obowiązkowo
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 pastaldo tylko nie wiem czy się wciśniesz w serducho bo od 15.30 ustawiają auta... Jak już ustawią to Cię nie wcisną
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dlatego postaram sie tam być do 15:30. Jak o tej godz zaczną ustawiac to zdaze mysle. Napisze esa do puertossa żeby mi zajął miejscówe i może da rade. A jak nie to trudno. Ustawię się zboku i pójde do chłopaków im towazyszyć bez autka
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ustawię się zboku i pójde do chłopaków im towazyszyć bez autka Ale tych zboków tak nie przyjmują
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ustawię się zboku i pójde do chłopaków im towazyszyć bez autka Ale tych zboków tak nie przyjmują Świadomie użyłem tego określenia Moja kruszyna sie zawsze gdzies tam zmieści
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami :polew: Heheh, a to będzie aż tak źle ? Strach się bać Jednego już poznałem to chyba nie jest z nim az tak źle ale skoro straszysz to chyba się przygotuję Tym bardziej będę wiedział czego się spodziewać później w Rąblowie żeby mnie tam w śniegu nie utopili
paput Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami już nie musi się przygotowywać bo Ciebie nie będzie
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami już nie musi się przygotowywać bo Ciebie nie będzie A Ty paput sie wybierasz? Busiki z puław jeżdza często
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Heheh, a to będzie aż tak źle ? Nie bój się Ale każdy z nas jest psychiczny trochę A już przede wszystkim ekipa z Chełma, im tylko rezanie w głowie A na wopsie z rogalikiem mieliśmy coś rezać Ale mnie nie będzie więc nie wypali ;( mrogal jak czegoś nie reza to mu się ręce trzęsą już nie musi się przygotowywać bo Ciebie nie będzie widać że mnie nie znasz
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Heheh, a to będzie aż tak źle ? Nie bój się Ale każdy z nas jest psychiczny trochę A już przede wszystkim ekipa z Chełma, im tylko rezanie w głowie A na wopsie z rogalikiem mieliśmy coś rezać Ale mnie nie będzie więc nie wypali ;( mrogal jak czegoś nie reza to mu się ręce trzęsą już nie musi się przygotowywać bo Ciebie nie będzie widać że mnie nie znasz Hehe uzależnienia się leczy No i Wy jeszcze mnie nie znacie Cicha woda brzegi rwie
paput Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami już nie musi się przygotowywać bo Ciebie nie będzie A Ty paput sie wybierasz? Busiki z puław jeżdza często :> podjadę busem na plac [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:59_________________________________________________armistead na punkcie rezania też ma świra
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami już nie musi się przygotowywać bo Ciebie nie będzie A Ty paput sie wybierasz? Busiki z puław jeżdza często :> podjadę busem na plac Spoko więc czekamy Jak nie zdążde autkiem wjechac do serducha to będziemy wolnymi elektronami na placu ;(
paput Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ostatnio przejechał 30 km żeby spr czy jego zaworek od odmy działa tak jak mój bo bał sie o turbo, ach to się nazywa miłość do auta
mrogal Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami my jestesmy normalni
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami my jestesmy normalni no tak normalni inaczej
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami my jestesmy normalni Uff ulżyło mi przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami my jestesmy normalni W takim razie miłość to mało powiedziane Jak już wczesniej wspomniałem uzależnienie A jaki zaworek od odmy masz na mysli?
paput Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami my jestesmy normalni Uff ulżyło mi przygotuj się psychicznie na spotkanie z tymi wariatami my jestesmy normalni W takim razie miłość to mało powiedziane Jak już wczesniej wspomniałem uzależnienie A jaki zaworek od odmy masz na mysli? separujący olej ten z membraną[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 12:11_________________________________________________dobra idę wyciągać wtryski narazie
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A co kupiec się trafił na wtryski? Jakie tam miałes serie czy coś innego? Ja jak rozbierałem odme i chciałem przedmuchać tę gruchę co jest na pokrywie zaworów to żadnej membamy tam nie widziałem i w każdą strone można było swobodnie dmuchnać Więc myslałem że to tylko taki pseudo trójnik itp
Rekomendowane odpowiedzi