paput Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 opiłes prace czy co dziecko sie urodziło z jedna z tych twoich domowniczek aż tak to nie zara powoli Nie pali się Jeszcze nie opiłem i jeszcze dzieciaczka nie zrobiłem Ale mam radochę że praca jest na jakim stanowisku?
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 opiłes prace czy co dziecko sie urodziło z jedna z tych twoich domowniczek aż tak to nie zara powoli Nie pali się Jeszcze nie opiłem i jeszcze dzieciaczka nie zrobiłem Ale mam radochę że praca jest na jakim stanowisku? żongluje jajkiem na jerozolimskich :polew:
rafalekx Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 na jakim stanowisku? Inżynier Budowy Czyli to co chciałem na początek żongluje jajkiem na jerozolimskich :polew: Prawie... Na Ursynowie w błocie na przyszłej S2
Sebek (-_-) Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Prawie... Na Ursynowie w błocie na przyszłej S2 następny co będzie sprzedawał materiał na drogę
pastaldo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 na jakim stanowisku? Inżynier Budowy Czyli to co chciałem na początek żongluje jajkiem na jerozolimskich :polew: Prawie... Na Ursynowie w błocie na przyszłej S2 Za dużo wykształciuchów wiec szukaja do łopaty
rafalekx Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 [quote name=Sebek () ] następny co będzie sprzedawał materiał na drogę no nie do końca Bo ja będę od wiaduktów, mostów i kładek No ale jak będę miał coś na handel to dam znać - wywrotka żwiru (info na PW) :gwizdanie: Za dużo wykształciuchów wiec szukaja do łopaty życie
Sebek (-_-) Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ile za ten żwir bo akurat by się przydał
pastaldo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 [quote name=Sebek () ] następny co będzie sprzedawał materiał na drogę no nie do końca Bo ja będę od wiaduktów, mostów i kładek No ale jak będę miał coś na handel to dam znać - wywrotka żwiru (info na PW) :gwizdanie: Za dużo wykształciuchów wiec szukaja do łopaty życie no wlasnie zycie A Ty mieszkasz w bloku czy wolnostojącym? Bo jak w wolnostojacym to sobie wybrukujesz kostka hodnikowa podwórko za kase podatników i akcyze z paliwa
rafalekx Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 [quote name=Sebek () ] ile za ten żwir bo akurat by się przydał Jak se po niego przyjedziesz na Ursynów i sam se go załadujesz to myślę że flaszkę za 100 kg [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 23:59_________________________________________________ A Ty mieszkasz w bloku czy wolnostojącym? Bo jak w wolnostojacym to sobie wybrukujesz kostka hodnikowa podwórko za kase podatników i akcyze z paliwa Ciekawe ile do avanta wejdzie
pastaldo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 [quote name=Sebek () ] ile za ten żwir bo akurat by się przydał Jak se po niego przyjedziesz na Ursynów i sam se go załadujesz to myślę że flaszkę za 100 kg [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 23:59_________________________________________________ A Ty mieszkasz w bloku czy wolnostojącym? Bo jak w wolnostojacym to sobie wybrukujesz kostka hodnikowa podwórko za kase podatników i akcyze z paliwa Ciekawe ile do avanta wejdzie Do avanta pewnie tyle co w małą ciężarówkę Jak zrobisz zakładki to z pół tony wrzucisz
rafalekx Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Do avanta pewnie tyle co w małą ciężarówkę Jak zrobisz zakładki to z pół tony wrzucisz na początek wystarczy, z czasem coś mi gadali o służbowym... może dadzą jelcza z przyczepą :polew:
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Do avanta pewnie tyle co w małą ciężarówkę Jak zrobisz zakładki to z pół tony wrzucisz na początek wystarczy, z czasem coś mi gadali o służbowym... może dadzą jelcza z przyczepą :polew: taaa sejczento ciezarowe :polew:
Sebek (-_-) Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 [quote name=Sebek () ] ile za ten żwir bo akurat by się przydał Jak se po niego przyjedziesz na Ursynów i sam se go załadujesz to myślę że flaszkę za 100 kg co kurs to możesz jakiś worek przywieść na spotach bym odbierał jak cos :>
pastaldo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Do avanta pewnie tyle co w małą ciężarówkę Jak zrobisz zakładki to z pół tony wrzucisz na początek wystarczy, z czasem coś mi gadali o służbowym... może dadzą jelcza z przyczepą :polew: taaa sejczento ciezarowe :polew: No no seicento z kratka i wtedy będziesz ładował tone Jak coś to na materiały budowlane tez jestem chętny :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 :polew: ok będę pamiętał Idę w kimę jutro badania...
pastaldo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mam takie pytanie Ma któryś z Was możliwość zabrać lapka i VAGa do Rąblowa? Kabel mam ale lapka to musze zawsze kombinować. Jak by był kawałek prostej nie zaśnieżonej drogi to by strzelił logi dynamiczne bo coś mi sie nie podoba w moim autku a zbieram sie do tych logów juz od grudnia Bo tak to zrobił bym z kims kumatym co sie zna bo za każdym razem nie dość że musze prowadzić to jeszcze dyktować co robić
paput Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mam takie pytanie Ma któryś z Was możliwość zabrać lapka i VAGa do Rąblowa? Kabel mam ale lapka to musze zawsze kombinować. Jak by był kawałek prostej nie zaśnieżonej drogi to by strzelił logi dynamiczne bo coś mi sie nie podoba w moim autku a zbieram sie do tych logów juz od grudnia Bo tak to zrobił bym z kims kumatym co sie zna bo za każdym razem nie dość że musze prowadzić to jeszcze dyktować co robić z Kowim zawsze to robiliśmy
pastaldo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Luzik ale my tu nie mamy tak zacnego Tesco jak Wy pod którym Wy sie ustawiacie A w Rablowie można by coś wykombinowac. To jak robisz wioske i rezygnujesz z przyjazdu czy sie zjawisz??
paput Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Luzik ale my tu nie mamy tak zacnego Tesco jak Wy pod którym Wy sie ustawiacie A w Rablowie można by coś wykombinowac. To jak robisz wioske i rezygnujesz z przyjazdu czy sie zjawisz?? ale na logi musi być dłuższa prosta tak żebyś trochę popałował obrotami na trójeczce Chyba jestem zmuszony zrobić wioskę
Rekomendowane odpowiedzi