_Solar_ Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 I co ta Solarowa pipka tam u Was robiła? pewnie znowu pietrolił jakieś głupoty jak potłuczony? jak zawsze
paput Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Chce ktos radio moje kupić z ramką a masz antenę
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Chce ktos radio moje kupić z ramką a masz antenę nie, ale radio bez anteny dobrze zbiera
paput Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Chce ktos radio moje kupić z ramką a masz antenę nie, ale radio bez anteny dobrze zbiera mi z gubi właśnie coś sygnał, mam wykręconą
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Chce ktos radio moje kupić z ramką a masz antenę nie, ale radio bez anteny dobrze zbiera mi z gubi właśnie coś sygnał, mam wykręconą to bierz ode mnie radio dorzuce ci ramke
_Solar_ Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 a co to jest integracja http://ludmilapr.republika.pl/co_rozumiemy_integ.html
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Co za LRY avancik ciemny na xenonie (dokładanym), naklejka pod oznaczeniem silnika dzisiaj nie chciał ze mną gadać na Grójeckiej w W-wie?
Kowi87 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Co za LRY avancik ciemny na xenonie (dokładanym), naklejka pod oznaczeniem silnika dzisiaj nie chciał ze mną gadać na Grójeckiej w W-wie? miał CB do relingu przykręcone
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 miał CB do relingu przykręcone CB na bank miał czy do relinga to nie wiem, ale chyba tak, alu 16'' miał, takie jak ja kiedyś miałem
Kowi87 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 miał CB do relingu przykręcone CB na bank miał czy do relinga to nie wiem, ale chyba tak, alu 16'' miał, takie jak ja kiedyś miałem to mi na hansona wygląda, on ma ciemne B5FL Cb na relingu na HID 6k z tego co pamiętam, na glebie jest -30 i ma te felgi co ty
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 to mi na hansona wygląda, on ma ciemne B5FL Cb na relingu na HID 6k z tego co pamiętam, na glebie jest -30 i ma te felgi co ty No to pewnie on Ale coś nie bardzo czaił albo nie chciał gadać Bo staliśmy obok siebie w korku i się gapiłem na niego chciałem zagadać, a on nic zero reakcji ja se "poleciałem" lewym pasem a on dalej stał On siedzi w Wawce czy przelotem?
paput Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 to mi na hansona wygląda, on ma ciemne B5FL Cb na relingu na HID 6k z tego co pamiętam, na glebie jest -30 i ma te felgi co ty No to pewnie on Ale coś nie bardzo czaił albo nie chciał gadać Bo staliśmy obok siebie w korku i się gapiłem na niego chciałem zagadać, a on nic zero reakcji ja se "poleciałem" lewym pasem a on dalej stał On siedzi w Wawce czy przelotem? no tylko czemu nic si na forum nie udziela raz był na spocie i tyle
Kowi87 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 to mi na hansona wygląda, on ma ciemne B5FL Cb na relingu na HID 6k z tego co pamiętam, na glebie jest -30 i ma te felgi co ty No to pewnie on Ale coś nie bardzo czaił albo nie chciał gadać Bo staliśmy obok siebie w korku i się gapiłem na niego chciałem zagadać, a on nic zero reakcji ja se "poleciałem" lewym pasem a on dalej stał On siedzi w Wawce czy przelotem? on to wystraszony pewnie pierwszy raz tam stał a powąznie to niewiem dawno go nie widziałem :gwizdanie: miał ode mnie zderzak przed switami brać ale zero odezwu :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:11_________________________________________________ to mi na hansona wygląda, on ma ciemne B5FL Cb na relingu na HID 6k z tego co pamiętam, na glebie jest -30 i ma te felgi co ty No to pewnie on Ale coś nie bardzo czaił albo nie chciał gadać Bo staliśmy obok siebie w korku i się gapiłem na niego chciałem zagadać, a on nic zero reakcji ja se "poleciałem" lewym pasem a on dalej stał On siedzi w Wawce czy przelotem? no tylko czemu nic si na forum nie udziela raz był na spocie i tyle na miejscowym to był z 10 razy, ze 3 razy najebalem sie z nim
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 http://w193.wrzuta.pl/audio/aW70XqLB2Ig/klub_a4_banda_lodzka_song Kowi nagraj lubelski song On z kimś jechał, niby spojrzał ale tak jakoś albo nie chciał gadać albo się bał, nie wiem w sumie nie widział wcześniej u mnie klubowych oznaczeń bo dojechałem do niego na równo więc nie widział, ani ramek ani naklejek, staliśmy drzwi w drzwi Już chciałem szybę otwierać zagadać ale się odwrócił i nic, no i musiałem już lecieć, a on dalej stał. Musiał widzieć moje naklejeczki i ramki bo potem widział tył mojego autka
paput Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 przewiozłem dzis Mateusza moim v6 i chyba pożegna sie ze swoim dieslem
Kowi87 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 przewiozłem dzis Mateusza moim v6 i chyba pożegna sie ze swoim dieslem no w jego przypadku wybór rozumiem i niezadowolenie co do diesla
majuDJ Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Koledze z Sanoka zepsuł się samochód w Kraśniku i szuka pomocy. Kupię pilnie pompę wtryskowa do VW Passat B4 1.9TDI 90Hp z 1994r. tel. 663371910
Rekomendowane odpowiedzi