Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Rafałek, zobacz: http://moto.allegro.pl/audi-a4-3-0-tdi-quattro-full-opcja-i1428947748.html on juz zaklepał fure snajpera, chodzą słuchy ze pierwsza jego wypłata to zadatek na fure juz chyba na kierownice moze styknie jak cala odda no ludzie w radzyniu mówili jak byłem ze teraz 3 miesiace i ma drugie takie sreberko jak dotychczas :gwizdanie:
Armi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Rafałek, zobacz: http://moto.allegro.pl/audi-a4-3-0-tdi-quattro-full-opcja-i1428947748.html on juz zaklepał fure snajpera, chodzą słuchy ze pierwsza jego wypłata to zadatek na fure juz Ale to avant. Rafałek lubi avanty. Niech bierze srebrnego avanta a ja wezmę czarnego sedana
snajper1998 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Rafałek, zobacz: http://moto.allegro.pl/audi-a4-3-0-tdi-quattro-full-opcja-i1428947748.html ladne to to , takie hamulce bede chcial wyrezac
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Rafałek, zobacz: http://moto.allegro.pl/audi-a4-3-0-tdi-quattro-full-opcja-i1428947748.html W sumie długo go nie miał i już sprzedaje :gwizdanie: ciekawe co teraz sobie sprawi, autko na żywca widziałem, czasem zajedzie na parking heble robią robote
rafalekx Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Rafałek, zobacz: http://moto.allegro.pl/audi-a4-3-0-tdi-quattro-full-opcja-i1428947748.html To właśnie z nim wtedy po WOŚPie do Wawki leciałem ledwo się utrzymałem ale dałem radę Fajna furka Jeszcze mnie nie stać Nie wiem czy uzbieram na furę Łukasza Ale na bank bym wolał jego cudo niż jakąś total serię Chociaż ta z aukcji serią już daaawno nie jest Przemyślimy temat jak będę miał odpowiednie $$$$$ na koncie I wytłumaczcie mi dlaczego on nie ma siuśków? xenio dokładany? [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 15:32_________________________________________________Dobra lecę do domu Weekend Dzisiaj wyjątkowo wcześniej mnie puszczają
snajper1998 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 faktycznie nie ma spryskow , moze zderzak zmienial na s-line no ale bez spryskow by wzial.....nie wiecie od kogo bral hamulce ? wydaje mi sie ze od Sida ale pewny ni jestem
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 faktycznie nie ma spryskow , moze zderzak zmienial na s-line no ale bez spryskow by wzial.....nie wiecie od kogo bral hamulce ? wydaje mi sie ze od Sida ale pewny ni jestem on ma swoje dojscia nie są to heble od SIDa z tego co sie orientuje, zresztą jest na forum bodjaże nick AdamekA4 pewnie znowu wraca do benzyny wczesniej upalał subaryne[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 15:45_________________________________________________to jest jego profil http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=56738
snajper1998 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 chyba sie nie udziela , zero postow
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 chyba sie nie udziela , zero postow no niestety
_Solar_ Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jakis buc z LRY A4 Avant sie dzis kręcił po moim osiedlu ringi lampki
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jakis buc z LRY A4 Avant sie dzis kręcił po moim osiedlu ringi lampki czarne szyby taki jak paputa z wygladu i wogóle też 2,4Q jak tak to kolega, dystrybutor części do instalcji gazowych
_Solar_ Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jakis buc z LRY A4 Avant sie dzis kręcił po moim osiedlu ringi lampki czarne szyby taki jak paputa z wygladu i wogóle też 2,4Q jak tak to kolega, dystrybutor części do instalcji gazowych nie widziełm dokładnie snieg napierniczał
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jakis buc z LRY A4 Avant sie dzis kręcił po moim osiedlu ringi lampki czarne szyby taki jak paputa z wygladu i wogóle też 2,4Q jak tak to kolega, dystrybutor części do instalcji gazowych nie widziełm dokładnie snieg napierniczał ale pewnie to on, bo on na codzień tam po wschodzie rozwozi graty, a na forum nie chce sie zarejstrować
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Znowu kórwa dostałem baty złapałem sie na kresce ze świateł z najnowszym superB do 120 równo pózniej zaczął mi odjeżdzać ;( do 160 zanim próbowąłem ale juz 2 długosci auta i odpuściłem bo antena, niektórzy wiedzą o co chodzi zdazyłem tylko mu doczytać że V6 4x4, nie miał oznaczeń silnika pier***e zmieniam auto passat AWX na obowdnicy dostał zaa to ode mnie
Armi Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Znowu kórwa dostałem baty złapałem sie na kresce ze świateł z najnowszym superB do 120 równo pózniej zaczął mi odjeżdzać ;( do 160 zanim próbowąłem ale juz 2 długosci auta i odpuściłem bo antena, niektórzy wiedzą o co chodzi zdazyłem tylko mu doczytać że V6 4x4, nie miał oznaczeń silnika pier***e zmieniam auto passat AWX na obowdnicy dostał zaa to ode mnie No ciekawe co tam siedzało
paput Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Znowu kórwa dostałem baty złapałem sie na kresce ze świateł z najnowszym superB do 120 równo pózniej zaczął mi odjeżdzać ;( do 160 zanim próbowąłem ale juz 2 długosci auta i odpuściłem bo antena, niektórzy wiedzą o co chodzi zdazyłem tylko mu doczytać że V6 4x4, nie miał oznaczeń silnika pier***e zmieniam auto passat AWX na obowdnicy dostał zaa to ode mnie Emocje gwarantuje silnik V6 o mocy 260 KM z napędem 4x4 i dwusprzęgłową skrzynią biegów DSG
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Znowu kórwa dostałem baty złapałem sie na kresce ze świateł z najnowszym superB do 120 równo pózniej zaczął mi odjeżdzać ;( do 160 zanim próbowąłem ale juz 2 długosci auta i odpuściłem bo antena, niektórzy wiedzą o co chodzi zdazyłem tylko mu doczytać że V6 4x4, nie miał oznaczeń silnika pier***e zmieniam auto passat AWX na obowdnicy dostał zaa to ode mnie No ciekawe co tam siedzało aż wchodziłem na alegro jak wpisałem V6 4x4 to było 2,5TDI 163km i 3,6 benzynka :gwizdanie: wiec niewiem powyzej 120 zaczął sobie odchodzić porostu jak bym serią jechał znowu popadłem w kompleksy :wallbash:
_Solar_ Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Znowu kórwa dostałem baty złapałem sie na kresce ze świateł z najnowszym superB do 120 równo pózniej zaczął mi odjeżdzać ;( do 160 zanim próbowąłem ale juz 2 długosci auta i odpuściłem bo antena, niektórzy wiedzą o co chodzi zdazyłem tylko mu doczytać że V6 4x4, nie miał oznaczeń silnika pier***e zmieniam auto passat AWX na obowdnicy dostał zaa to ode mnie No ciekawe co tam siedzało 3,6 260 KM bo z 2,5 163 KM pewnie szedł bys równo
Rekomendowane odpowiedzi