HaVoK Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Uuu to nie wiedziałem odwołuję! :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Moja propozycja to początek kwietnia- myślę że do tego czasu zdąży się pogoda wyklarować. Popieram
paput Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Moja propozycja to początek kwietnia- myślę że do tego czasu zdąży się pogoda wyklarować. Popieram grill w LBN organizuje prezes + pastaldo :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Uuu to nie wiedziałem odwołuję! :gwizdanie: Wszyscy mile widziani. Choc tu chciałbym skupic więcej Lublinian a PW pójdą w wolnej chwili. Dlatego HaVoK jak tylko masz ochotę to wpadaj do LBN i tu do watku. Moja propozycja to początek kwietnia- myślę że do tego czasu zdąży się pogoda wyklarować. Popieram Tez się skłaniam ku tej propozycji Co reszta o tym mysli? Moja propozycja to początek kwietnia- myślę że do tego czasu zdąży się pogoda wyklarować. Popieram grill w LBN organizuje prezes + pastaldo :gwizdanie: Nooo paput chyba dobrze kombinujesz No a ja z Hugo musze sie lepiej poznac i będziemy szaleć
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 to co grilllll Jeśłi będzie ogólne zainteresowanie to pomyslimy
chudineze Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 pastaldo pierwszy post wyedytuj, bo ten sex nie zachęca do spotkań zrób jakieś porządne wejście. Najlepiej popatrz jak inne rejony mają takie wątki.
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 pastaldo pierwszy post wyedytuj, bo ten sex nie zachęca do spotkań zrób jakieś porządne wejście. Najlepiej popatrz jak inne rejony mają takie wątki. Oczywiście że będzie poprawione lecz dopiero jutro bo dzis jestem styrany strasznie i niemam do tego ani głowy ani siły. Zapraszam jutro wieczorem na oglądnięcie wątku
chudineze Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 pastaldo pierwszy post wyedytuj, bo ten sex nie zachęca do spotkań zrób jakieś porządne wejście. Najlepiej popatrz jak inne rejony mają takie wątki. Oczywiście że będzie poprawione lecz dopiero jutro bo dzis jestem styrany strasznie i niemam do tego ani głowy ani siły. Zapraszam jutro wieczorem na oglądnięcie wątku nie omieszkam zajrzeć
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 pastaldo pierwszy post wyedytuj, bo ten sex nie zachęca do spotkań zrób jakieś porządne wejście. Najlepiej popatrz jak inne rejony mają takie wątki. Oczywiście że będzie poprawione lecz dopiero jutro bo dzis jestem styrany strasznie i niemam do tego ani głowy ani siły. Zapraszam jutro wieczorem na oglądnięcie wątku nie omieszkam zajrzeć
Tomasz23 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Jeśli chodzi o mnie i o spoty w lublinie to termin ogólnie jest mi obojętny:) może być najbliższy weekend jak i również grilll w kwietniu Fajnie że może w końcu coś w lublinie drgnie :>
mrogal Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Moja propozycja to początek kwietnia- myślę że do tego czasu zdąży się pogoda wyklarować. Popieram grill w LBN organizuje prezes + pastaldo :gwizdanie: mi sie marzy to co bylo na pozegananiu lata 2 lata temu piekna rzecz
rafalekx Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 mi sie marzy to co bylo na pozegananiu lata 2 lata temu piekna rzecz Tylko za wynajęcie toru fc**j kasy sobie życzą Chyba że prezes ma gdzieś znajomości Wszystkiego najlepszego moje drogie panie
mrogal Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 mi sie marzy to co bylo na pozegananiu lata 2 lata temu piekna rzecz Tylko za wynajęcie toru fc**j kasy sobie życzą Chyba że prezes ma gdzieś znajomości Wszystkiego najlepszego moje drogie panie ile 5 10 tysiecy?
rafalekx Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ile 5 10 tysiecy? No właśnie trzeba gelo pytać Ale podobno ostatnio dużo chcą Dlatego LKA odpuściło temat
_Solar_ Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego moje drogie panie ah dziekuje
pastaldo Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Zawsze mnie zastanawiało dlaczego masz w profilu płeć kobieta a wiek 17 Teraz juz wszystko jasne :polew: Najlepszego wszystkim Paniom
paput Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 pastaldo wysyłaj zaproszenia a nie leniuc**jesz :gwizdanie: p.s ja zaraz idę zmieniać tarcze i klocki przód
pastaldo Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 pastaldo wysyłaj zaproszenia a nie leniuc**jesz :gwizdanie: p.s ja zaraz idę zmieniać tarcze i klocki przód Niby jestem cały czas on line ale siedze w robocie i tylko co jakis czas patrze czy ktoś coś odpisał w wątkach w których cos pisałem Dziś jeszcze kobiecie trzeba poswięcić czas wiec dziś będzie cięzko Ja musze zmienić z tyłu ale nie wiem czy klocki czy łożysko bo coś popiskuje
Rekomendowane odpowiedzi