Zieluu Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 odświeżam kotleta ! jak się Tomek sprawują zawiasy od R7 JAREK ? zayebiście tak jak i twoja korba......nadal leżą u niego taki Kolega ! powinien dowozić graty do "Klientów" w cenie haha
tomekhxc Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 babci sie kwiatki dostały na stare lata........
Animal Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ale przecież dzień babci był w styczniu Ależ ten front robi robotę
tomekhxc Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Front kozak też bym chcial taki dla chcącego nic trudnego
Zieluu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ojjj prezenciła się konkret w tym dniu, przyznam !
azure Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 sedanik Ci tyle waży ? masakra moje pokazało 1615 kg z 1/4 pb i 1/3 lpg no sam sie zdziwilem ale tak jest o B6 sie nie zapomina i dostała nową baterie oraz nowe osłony do silnika trzeba je deczko podrezac żeby pasowały Gdzie wyrwałeś osłony silnika? Ile mniej więcej $ pochłonęły, może być PW?
tomekhxc Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Osłony na forum dorwałem obie za stówę
Slawek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 babci sie kwiatki dostały na stare lata........ Pięknie
tomekhxc Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) a wpadł ostatnio i kevlar ostatnio w aucie powymieniałem kilka zaworków które ze względu pewnie wieku swojego po prostu sie psuły i waliło dziwnymi błędami na blacie itp , ostatnio zauważyłem że zaczęło mi się pocić pod pokrywą zaworów , czyli wymiana uszczelki oczywiście na ori umyłem wcześniej cały silnik a że troche zawiało nudą pod maska stwierdziłem że sie troche pobawie kolorami póki co mam mieszane uczucia co do tego ale na razie zostanie tak , jeśli mi sie znudzi to sciagne tą farbe a ogólnie jestem ciekawy opinii publicznej a przy pkazji rozebrałem cały przód żeby go od nowa do kupy poskładać, ostatnio było u mechanika na wymianie sprężarki klimatyzacji i tu troche zderzak odstawał tu było nierówno i takie tam , poprawie mocowanie IC ....poskładam sobie tak jak ma być posklejane Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez tomekhxc
Zieluu Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nie ma się do czego przyczepić Ma coś w sobie ta kolorystyka
krzysiekvtec Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 a przepustnica ? jak już prysnąłeś kolektor
mariuszbielsko Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 siemka ładny sedanik pozdrawiam
tomekhxc Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 a przepustnica ? jak już prysnąłeś kolektor no wiem wiem zostawiłem ją ale chyba ja też w kolor dam bo sie troche wyróżnia
dawid7737 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Super wyszło! czym malowałeś ten kolektor i pokrywe?
azure Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jaką farbą malowałeś to? Czy może piecówka?
tomekhxc Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 farba VHT , w tym temacie pomógł mi krzysiekvtec
krzysiekvtec Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 wydales nasza tajemnice teraz całe forum bedzie miało tak
tomekhxc Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 żadna tajemnica po to jest forum
krzysiekvtec Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 panie zrób pan 345km bo co patrze opis tematu to te hamulce myla mi się z mocą
Rekomendowane odpowiedzi