Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] SKRADZIONA I ODNALEZIONA szczególy str.7!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
I kreski nie było:whistling:

No ja to musisz poczekać aż w B8 zrobię program, ale masz rację szkoda bo chciałem sprawdzić czy masz faktycznie te 170KM :whistling:

Opublikowano

Jak robiłem logi było poniżej 20 stopni więc całkiem realne te 170PS. Ale zobaczę w przyszłym czasie we wrocławiu ile jest.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie dzisiaj dostałem takiego maila od nowego właściciela mojej B7:

"Witam,

Niestety tym razem kontaktuje sie w przykrej sprawie. Dzisiaj w nocy ukradli mi "nasze" A4...O 1 w nocy auto pod domem zostawilem a o 6 juz go nie bylo. Chyba najspokojniejsze miejsce w Gliwicach. Zadnych ludzi dookola nic.Ktos go musial sobie wczesniej upatrzyc.Chodze od rana i dojsc do siebie nie moge.Pisze bo Policja spisywala caly protokol i miedzy innymi musieli wypelnic rubryke poprzedni wlasciciel jako ze krotko byl w moim posiadaniu.Watpie zeby ktos sie kontaktowal, ale w razie czego.Zastawialem sie tez czy jest taka praktyka i czy bys mogl wkleic takie info na stronie w watku tego auta na forum Ja tego tam nie kontynuowalem a nie ma sensu teraz juz chyba zaczynac. Nie zebym na cos liczyl, ale tak dla formalnosci. Oprocz zawieszenia i nowych opon wyglada w tej chwili identycznie jak u Ciebie, nawet byl oklejony "Klub a4"Normalnie brak mi slow. Ledwo 6tys zrobilem i zdazylem sie przyzwyczaic. Egzemplarz super, wszystko dzialalo perfekt. Strasznie mi go szkoda."

Wiem, że ogólnie nie ma szans na odzyskanie no ale może akurat...

Opublikowano
:facepalm: :facepalm: :facepalm: masakra jakaś normalnie :kwasny: :kwasny: :kwasny:
Opublikowano
:wallbash::wallbash:
Opublikowano

masakra, ale komuś sie musiał spodobać :wallbash::wallbash::wallbash:

Opublikowano

szkoda nowego właściciela :kwasny:

nie ma co, chociaż mini AC ale coś trzeba mieć. Myślę, że poszkodowany miał jakieś ubezpieczenie...

Opublikowano
:blink::cry:
Opublikowano

najgorsze jest to, że to nie my upilnujemy złodzieja tylko ten ...uj złodziej nas i nic nie możemy z tym fantem zrobić :kwasny::facepalm:

Opublikowano

ciekawe czy miał AC wykupione:eusathink:

Opublikowano

naprawde Ci wspólczuję, szkoda autka...

Opublikowano
  • Autor

Miał wykupione, przynajmniej to zostaje na pocieszenie powiedział mi, że najgorsze jest to że znów będzie musiał auta szukać i znów obawa na co się trafi...

Opublikowano

Miał wykupione, przynajmniej to zostaje na pocieszenie powiedział mi, że najgorsze jest to że znów będzie musiał auta szukać i znów obawa na co się trafi...

takie obawy chciałby mieć pewnie każdy co mu ukradli auto:wink:

Opublikowano
najgorsze jest to, że to nie my upilnujemy złodzieja tylko ten ...uj złodziej nas i nic nie możemy z tym fantem zrobić

Jak najbardziej możemy:hi: Po prostu nie kupować części do rzezania bez rachunków.Autko było nieźle doposażone, wiec jest wysoce prawdopodobne ze sk***obserwowali watek/właściciela. Za popytem idzie podaż. Bedzie kradzione dopóty, dopóki te części będą znajdować nabywców. Ale jestem 100% pewny ze koledzy nie kupują u złodziei. :thumbup1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dlaczego nie zapieczaja ludzie aut ? dlaczego sa dane miejscowości usera?, dlaczego jest rejestracja widoczna na foto ?

Opublikowano

Fakt. to by trzeba zmienic na forum...

Opublikowano
dlaczego nie zapieczaja ludzie aut ? dlaczego sa dane miejscowości usera?, dlaczego jest rejestracja widoczna na foto ?

nowy właściciel nie miał ani fot, ani miejscowości, nawet nikt nie Wie którego użytkownika to auto bo się nie wypowiadał, więc te podejrzenia odpadają:wink:

Opublikowano

No jasne ale to na przyszłość . Pamiętacie sprawę Bartka jak spod domu auto odjechało?

Opublikowano

Bo ludzie nie zdają sobie sprawy jak cenne są dane:facepalm:

Kiedyś pewien organizator spotów "obraził się" za zwrócenie uwagi, że wrzuca na inne fora zdjęcia z naszych spotów bez zamazywania rejestracji.