sysek27 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 f...k współczuję ;( gdzieś ty wyrwał tyle mięsa? a tak na poważnie to aby tyle że jej przodem nie trafiłeś Chłopie ten jeleń był taki duży, że by mi chyba przez szybę do środka się nie zmieścił na szczęście w ostatniej chwili odbiłem w prawo zaczepiłem o jego tyłek... Szkoda autka Najbardziej wkurza mnie to, że wcześniej nie było nic malowane a teraz takie coś ;( A i jeszcze zapomniałem się pochwalić, od niedawno siedzą u mnie takie oto felgi 18"TOMASON TN1 z oponami 225/40/18 i autko zaczęło od razu lepiej wyglądać żałuję, że już wtedy nie kupiłem 18" tylko pokusiłem się na 17"...mam tylko taką fotkę zrobioną telefonem:
marcin_o23 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 kupisz błotnik i drzwi pod kolor i nadal nie będzie malowane
srb38vx Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Takie są uroki jazdy pechoza może każdego spotkać ;( Będzie jak nowy
sysek27 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 kupisz błotnik i drzwi pod kolor i nadal nie będzie malowane Taaak łatwo powiedzieć to znajdź mi te elementy w tym kolorze LZ7L i żeby były igły.
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 kupisz błotnik i drzwi pod kolor i nadal nie będzie malowane Taaak łatwo powiedzieć to znajdź mi te elementy w tym kolorze LZ7L i żeby były igły. Do zrobienia. Tylko potrzeba troche cierpliwosci
skrab Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Wielka sztuka była z tego jelenia ale mam rozumieć że AC masz
marda16 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Współczuję sysek27 wiem co czułeś,dwa lata temu moją Vectrę też dzik staranował i chciał zepchnąć z drogi
mgtan Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 ta niebieska cyferka to nie jest przypadkiem przypomnienie że jedziesz ponad 2h bez przerwy?...
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Auto naprawione? PS. gdzie mnie ostatnio widziałeś w czewie, bo troszkę się śpieszyłem wtedy :gwizdanie:
sysek27 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak autko już dawno śmiga tylko muszę jeszcze żarniki w lampach wymienić (czekam aż będziesz miał znów w ofercie) teraz ten co dostał strzał od jelenia zaczął mrugać na potęgę najpierw wymienię żarniki a jeśli to nie pomoże to będę musiał chyba przetwornice też wymienić A jeśli chodzi o spotkanie w czewie to śmigałeś od strony cmentarza Św. Rocha ul. Św. Jadwigi no było widać, że Ci się spieszyło fakt droga tam jest dosyć szeroka ale nie musiałeś na trzeciego wyprzedzać ja jechałem z naprzeciwka No, ale w sumie to chyba dzięki Twojemu manewrowi Cię zauważyłem :gwizdanie: a jak Twoje mocno powyrabiało w silniku?
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Co do żarników, to sprawdź PW Faktycznie widziałem tam B7 a manewry nie takie się robiło i wiem że nie jest to powód do dumy :gwizdanie: Wymieniłem cały rozrząd + pompa wody i auto znowu jeździ miałem duże szczęście że rozrząd tylko o jeden ząbek przeskoczył...
sysek27 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 No i dzisiaj skończyłem kolejnego moda doszło BOSE i jestem mega zadowolony: -w trakcie pracy: -a tu już gotowe: -oczywiście blendy też zmieniłem: Chciałem jeszcze podziękować Siemianowi oraz mystic.pl za pomoc przy doborze kabli oraz za wskazówki przy montażu a i jeszcze mystic.pl dzięki za blendy
sysek27 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 gratki Bose Dzięki kurcze nie myślałem, że będzie aż taka różnica jak już sam tył zrobiłem było naprawdę znośnie, ale jak dzisiaj podłączyłem jeszcze przód wymieniłem wszystkie głośniki to teraz to naprawdę fajnie gra tylko jakiś plastiki mi w bagażniku zaczęły trzeszczeć
mystic.pl Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Gratki moda, dużo roboty z tym ale efekt rekompensuje włożony nakład pracy :oklaski:
sysek27 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 Panowie tak się zastanawiam czy jeśli miałem seryjne nagłośnienie to był już zamontowany głośnik centralny czy występował tylko w BOSE i czy jest duża różnica po jego zamontowaniu?
antonio Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 moje zwykłe nagłośnienie w B7 Avant gra lepiej niż BOSE z końcówka A w B6 Avant - sprawdzone
sysek27 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 Nie no chyba nie aż tak..., ja właśnie zmieniłem wszystko na BOSE fakt głośniki z 2006roku i wzmacniacz też i czuć naprawdę różnicę tylko pytam jeszcze o centralny głośnik.
MAGIC87 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Oblukane na zywo:dancing: bardzo ladne auto, mody na wielki +. Ps. troche wolne:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi