dardit Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Witam. Przeszukałem forum ale nic nie znalazłem na ten temat - sprawa niby banalna ale kto pyta nie błądzi. Do rzeczy Bardzo szybko nagrzewa się moja niunia. Wystarczy jej 3 min na postoju potem 2km i jest 90st. czy to norma ?? I co będzie jak będzie +30 czy może jednak coś jest nie tak??
rafi_a4 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 a zobacz czy cie sie termostat otwiera-sprawdz weze,podepnij vag-byc moze masz walniety czujnik temperatury
dardit Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Raczej się otwiera bo chłodnica robi się gorąca po jakimś czasie. Vag mówi brak błędów z tym że te 90 trzyma się uparcie i nawet nie drgnie.
v1ck Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 hmm wydaje mi sie ze 3min na postoju i 2km do nagrzania autka to raczej normalny wynik w mojej starej niuni wystarczylo przejechac 3-4km i tez mial juz 90st, nic tylko pozazdroscic bo moj sie zaczal przegrzewac ;/
dardit Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Ubywa troszkę ale wiem skąd gdzieś ma delikatna nieszczelność zbiornik wyrównawczy. Widać to gdzie czasem kapnie
zegarmistrz Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 U mnie w ABC też się tak szybko nagrzewa
majkel_majki Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Norma, ABC grzeje się moment, nawet na postoju.
Rekomendowane odpowiedzi