clericgrammaton Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Panowie jakie sa koszty wymiany łożyska z tyłu, lewa strona? tak ostentacyjnie ile moze kosztowac robociza a ile czesci? Pytanie mam czy jakos specjalnie sie roznia lozyska, bo mam wersje USA...
Miszka82 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 ja płaciłem ok 90 zł za szt SKF a jeśli chodzi o robociznę to mi kolega wymieniał razem z klockami, tarczami i zestawem naprawczym i zapłaciłem mu 100 zł w 3 godziny machnął wszystko, a co do wersji czy z USA będą pasowały to wydaje mi się, że tak ale różnie to jest z tymi częściami do aut z USA najlepiej w ASO zapytaj
piotrsob1 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Coś mi się obiło o uszy ze A4-ki na Amerykę też robią w Niemczech, tak że nie powinno być chyba różnic
Dev Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 w Q łozyska sa w piaście w ośce, w tarczy hamulcowej wersja Euro i USA jest taka sama
clericgrammaton Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 w Q łozyska sa w piaście w ośce, w tarczy hamulcowej wersja Euro i USA jest taka sama a to że są w piaście...oznacza dużo wiecej roboty dla majstra niż przednionapędówce...
Dev Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 potrzebna jest prasa a potem czeka jeszcze geometria
Rekomendowane odpowiedzi