Krycha Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Pany komplet skór sprzedam z boczkami i podłokietnikiem. Przód w stanie db, tył igiełka, boczki komplet pod 4xel, podłokietnik z tunelem, powiedzmy za 1300zł komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 będzie recaro chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Tak więc nabyłem Recaro w materiale czyli moje osobiste marzenie odkąd mam B5. Oczywiście pełna elektryka, podgrzewanie, stan ogólnie bdb. Tylne z są avanta ale po małych przejściach poradziłem sobie i wpakowałem to do sedana Boczki narazie tylko z przodu pod elektrykę, ale to kwestia czasu. W między czasie wskoczyło JVC LH-911 i oryginalne głośniki Zdjęcia troszkę piz*eczkowate bo kiepskim kalkulatorem cudów nie da się pstrykać. Jeszcze wrzucane przez jakiegoś fotszoka, bo fotosik mi dziwnym cudem nie działa, no ale okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 to jest ten komplecik od goscia z Gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Fotele malina, ale... poprzednia skórka swoim kolorem robiła robotę i super pasowała do koloru auta, teraz wnętrze stało się takie nijakie, mimo foteli które są kox malina i ogólnie przechooj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Pany komplet skór sprzedam z boczkami i podłokietnikiem. Przód w stanie db, tył igiełka, boczki komplet pod 4xel, podłokietnik z tunelem, powiedzmy za 1300zł komplet. jak nie upchasz tego do sierpnia, to będziemy pertraktować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Wiem, że skóra robiła robotę aleeeeee nie grzana i troszkę jej stan budził moje wątpliwości, bo lubię kurde rzeczy idealne... Teraz może i jest skromniej ale sądzę że ciągle z jajem, a o komforcie jazdy to już nie wspominam Skóra sprzedana już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Skóra sprzedana już. no to piz*eczka, miłego pierdzenia w recarusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Tak więc nabyłem Recaro w materiale czyli moje osobiste marzenie odkąd mam B5. Zakoorwiście zayebiste gratuluję spełnienionego marzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Krycha , to jest to RECARO za 800pln z allegro ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Bardzo żałuje, ale niestety to nie te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 a za ile je łyknąłeś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 PW Ci maznąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Prestiżowe ale w materiale Szkoda. Choć zapewne bardzo wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Krycha czy skóra czy RECARO i tak powala mnie się zajebiaszczo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Fajne mi się tam zajeb&%cie podobają gratulacje musze dupe w nich przewieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Prestiżowe ale w materiale ja np. wole materiał niż skóre :naughty: czy to recaro czy zwykłe półkubły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 W między czasie wskoczyło JVC LH-911 i oryginalne głośniki fajne radio od NOSBa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Super się prezentuje furka na tej glebie i feluniach...Sam się zastanawiam nad zmianą w mojej z 18" na 19" bo naprawde dużo lepiej się prezentuje na 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 tak czułem recaro w powietrzu :notworthy: :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi