SebaMC Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Miło słyszeć Tylko teraz nie spocznij na laurach ! Teraz jest miodzio, co dopiero jak go jeszcze bardziej zrezasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Komplet uszczelek, płynów, złączek i opasek i pod maską nieco porządku. Zrobiłem również wolną odmę oraz zmieniłem wzmocnienie i chłodnice, bo były w nędznym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Komplet uszczelek, płynów, złączek i opasek i pod maską nieco porządku. Zrobiłem również wolną odmę oraz zmieniłem wzmocnienie i chłodnice, bo były w nędznym stanie. co Ty masz za felgi? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 16 cali se turlam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 19poczły w świat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 eresy latają sobie w jakimś A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 uuuuuuuu małe coś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 To koła na jesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 za***iście wyglądają na Twojej glebie , takie schowane, nieśmiałe czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 "zeby z auta byla furka musi siedziec w nim rozpórka" nie boisz sie zimy na tych felgach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 "zeby z auta byla furka musi siedziec w nim rozpórka" nie boisz sie zimy na tych felgach? serie koze zalozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Felgi wylatują na zimę i gwint oczywiście to samo nie będę go przecież niszczył Poszukam jakieś - 40mm na śniegi w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 fotele recaro welurki lepsze od skóry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 jakoś mega fajnie wygląda na tym kole przy tej glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
312MC Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Gratuluje świetnej maszynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 lepsze a czemu to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 lepsze a czemu to? bo każdy ma swój gust też uważam, że materiałowe lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 A ja mysle ze nie bo cipki najbardziej leca na jasne skory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi