SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 W urzędzie dostaniesz kwadrata, ale takiej małej prostokątnej nie. Szczerze? Wolę się sr** po gaciach czy psy mi zabiorą dowód o tablicę czy tez nie, niż jeździć z kwadratem z tyłu no jasne że tak ja na to i tak mam wyjebane bo jak mnie zatrzymują w pl to i tak dowód leci.. a powiedz mi w takim razie gdzie Ci taką fajną blaszke zrobili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 W urzędzie dostaniesz kwadrata, ale takiej małej prostokątnej nie. Szczerze? Wolę się sr** po gaciach czy psy mi zabiorą dowód o tablicę czy tez nie, niż jeździć z kwadratem z tyłu no jasne że tak ja na to i tak mam wyjebane bo jak mnie zatrzymują w pl to i tak dowód leci.. a powiedz mi w takim razie gdzie Ci taką fajną blaszke zrobili? alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 aaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja-m Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Kolego czym pomalowałeś te dekory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Lakiernik malował. Miała wyjść czerń fortepianowa, wyszedł czarny półmat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 a co to za blacha? Krysia tak teraz patrzę i się napaliłem na tą klapę z jueseja a tak sie zapierałes ze taka hujowizna i ze ta klapa zwęża optycznie auto:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 a tak sie zapierałes ze taka hujowizna i ze ta klapa zwęża optycznie auto:> ale jak tak sobie patrzę że przy dobrej glebie wygląda to elegancko u Ciebie tego nie widziałem bo masz kozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 widzisz... nie kazdy ma wszystko takie za***iste jak Ty;) Sorry za OT Froger;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Sorry za OT Froger Zaczyna sie, ale ja się nie gniewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 widzisz... nie kazdy ma wszystko takie za***iste jak Ty;) a gdzie ja napisałem że coś zajebistego mam? nie rozumiem... po prostu chodzi mi o to że przy dobrym kółku i glebie wygląda to kozacko i tyle a Ty się chowasz z efektami swoich prac to nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 froger34 mozesz podac linka do tego uzytkownika z allegro topor a ty juz tez zalaitwiles klape usa co do polskiej tablicy kwadartowej to ja mam taka, mozna w temacie z moim autem zobaczyc. denerwuje mnie bo za duza wrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Na allegro nie ma tych tablic, bynajmniej ja nic o tym nie wiem. Posłałem Ci PW. Teraz wszyscy będą zapitalać na małych rejestracjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Bardzo fajnie przeprowadzona metamorfoza niuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Autko roooobi wrażenie , aż miło oglądac. Kol. froger pewnie nie bede ostatni ale tez poprosiłbym o jakis rys cenowy dotyczący zmian mechanicznych na pw. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 grubo pojechane autko Panie. :good: widzę że 19 daleko nie odeszły :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 19:48_________________________________________________na ostatnim spocie tak nie wyglądała :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 czarne lusterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 na ostatnim spocie tak nie wyglądała :notworthy Hehe na tym w zimę? Ano wtedy było kiepsko czarne lusterka Wszyscy walą w kolor u mnie zostają czarne, tak samo jak klamki. Szkoda że w zderzaku od S4 nie można dać czarnego dołu, bo tez bym zostawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 kwestia gustu Ale satynowe byłyby :kox: Ale ogólnie auto zajebiaszcze :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 teraz jest żyleta :good: na ostatnim spocie tak nie wyglądała :notworthy Hehe na tym w zimę? Ano wtedy było kiepsko czarne lusterka Wszyscy walą w kolor u mnie zostają czarne, tak samo jak klamki. Szkoda że w zderzaku od S4 nie można dać czarnego dołu, bo tez bym zostawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 kwestia gustu Ale satynowe byłyby :kox: Nie każdy lubi jak mu się samochód lśni jak psu j... na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi