wojciu0308 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 aha. a to z jakiej audiczki jest ta fela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Wiem, wiem. Narobiło się tych replik choćby na allegro i teraz sporo aut na tym kole się porusza co mnie denerwuje Dokładnie, oryginalnym trza być, choć nie powiem, RS'y wyglądały świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 aha. a to z jakiej audiczki jest ta fela? Bodajże z A8 D2, ale nie interesowałem się tym zbytnio [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 23:56_________________________________________________312mm na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Całkiem przypadkiem, ale dorwałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 powiem ci tak jest dziwki kox lasery fura wypasna no dla mnie jeden z najlepszych sedanow na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 hehe twoja to tez jest dobra dawid tez zalicza sie do tej elity wlasnie dziwki lasery i plesniowe sery ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 nie wiem co fajnego w tej feldze bo fura sama w pyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Do mnie wczoraj wrócily hamulce 312 Jakaś tam różnica jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zobaczę jak dotrę, narazie szału ni ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ja myśle nad 312mm tylko czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zobaczę jak dotrę, narazie szału ni ma. Jak będziesz musiał się chować w trakcie wyprzedzania albo wyhamować z dużej prędkości to powiesz: o k#$^ jak można było wcześniej jeździć z pipkami a nie hamulcami Przy małych prędkościach nie odczujesz, przy większych bez porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dzisiaj testowałem przy większych, ale cóż ja mogę powiedzieć jak nawet 100km nie zrobiłem. Dotrę wtedy będę mówił, cudów nie oczekuje prosta sprawa. Bynajmniej ładniej wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Pomyśl Dawid, zacisk ten sam, klocek ten sam, jedynie tarcza większa, co tym osiągniesz? jedynie lepsze chłodzenie tarczy Dlaczego każdy zauważa różnicę? bo założył nowiutki zestaw, każdy nowy zestaw bardzo dobrze hamuje Tak więc, jak dla mnie to strata czasu na szukanie i zbędny bajer, jak zakładać większe hamulce to od razu coś wielkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie odczułem żadnej różnicy po 300km Panowie siekiera w dach, auto idzie na części. Nie pisać czemu tylko pisać co kto chce. Zostaje grill, gwint, recarosy, lampy przód i w sumie tyle. Reszta na dill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ;( R.I.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi