Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie w temacie telefonów zostałem trochę z tyłu :cool1: dużo nowości i zmian na rynku

jeden z telefonów który używam wierna nokia n95 powoli prosi się o zmianę, co powiecie na temat N97mini? mogę ją mieć w dobrej cenie a do tego ma pełną klawiaturę którą chciał bym mieć w telefonie, często piszę meile czy przeglądam www w komórce (wszelkie rysiki mnie irytują)

Co powiecie na temat tego modelu?

Opublikowano

Dlaczego mini a nie normalna? jak duzo kozystasz z netu to wyswietlacz bedzie sie liczyl :good:

Opublikowano

Polecam e71. Poczytaj trochę i zobacz czy Ci odpowiada..

Opublikowano

A ja polecam HTC HD2 :good: Świetna maszyna :kox:

Opublikowano

to fakt :good: mam hd i jest super ale hd2 jest :kox:

z zalozenia ma nie byc dotykowy wiec oba odpadaja...

Opublikowano

to fakt :good: mam hd i jest super ale hd2 jest :kox:

z zalozenia ma nie byc dotykowy wiec oba odpadaja...

HTC HD II jest na tyle że tak powiem OGROMNY, że nie ma potrzeby operować na nim rysikiem :wink4:

Opublikowano

już jest ta mini, czemu nie normalna n97 bo na mini miałem świetną cenę... zobaczymy co dalej

poki co ciezko sie przyzwyczaic

Opublikowano

Jesli duzo piszesz smsow i maili na nastepny tel polecam cos z windows mobile. Nie pozalujesz.

Opublikowano

mam palmtopa z win mobil i jest tragedia tak czasem zamuli :decayed:

dlatego się wzbraniam przed telefonem z takim systemem :)[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 19:20_________________________________________________aaa dodam że bateria tragedia :kox:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 19:21_________________________________________________

do www jest swietna, pełna klawiatura qwerty to jest to czego potrzebowalem

Ekran na tyle duzy ze przegladanie www jest dosc wygodne. wykonanie wielki plus dla noki bo ostatnie modele troche plastikowo tandetne byly. Wielki minus ze co noc go laduje jednak duzo uzywam www i tel, mysle ze normalnie 2dni by trzymal.

Opublikowano

Panowie w temacie telefonów zostałem trochę z tyłu :cool1: dużo nowości i zmian na rynku

jeden z telefonów który używam wierna nokia n95 powoli prosi się o zmianę, co powiecie na temat N97mini? mogę ją mieć w dobrej cenie a do tego ma pełną klawiaturę którą chciał bym mieć w telefonie, często piszę meile czy przeglądam www w komórce (wszelkie rysiki mnie irytują)

Co powiecie na temat tego modelu?

Jak będziesz chciał sprzedac tą swoją N95 to napisz coś więcej... :naughty::hi:

Opublikowano

Panowie a co kupić z telefonów żeby łatwo było dostać uchwyt do instalacji pod telefon do audi ?

I zeby nie był to telefon jakiś przedpotopowy.

Opublikowano

Polecam e71. Poczytaj trochę i zobacz czy Ci odpowiada..

również polecam e71, użytkowałem ten telefon i wg mnie jest godny polecenia. cena fona spadał ze względu na e72. jednak wg mnie e71 jest fajniejszy.

co do n97 to jest bardzo złej jakości. wygląda dla mnie jak zabawka chińska. trzeszczy w łapach i wogóle jest brzydka.

Opublikowano
co do n97

n97 mini jest cała metalowa i jest inaczej wykonana niż większy brat n97

Jak będziesz chciał sprzedac tą swoją N95 to napisz coś więcej... naughty hi

mam cały komplet, ma niecały rok, jak Cię interesuje to wal na PW

Opublikowano

A ja sie podepne pod temat.. aktualnie mam N5800xm,ale juz mi sie troche znudzila...

Podoba "mnie sie" SonyEricsson Aino. Mial ktos z tym do czynienia?

Telefonu uzywam juz raczej tylko do dzwonienia i pisania smsow, czasem cos przez WiFi sprawdze,mail,jakas strone.

Do odtwarzania muzyki mam iPoda Video :tongue4:

Opublikowano
SonyEricsson Aino

widziałem w sklepie, pobawiłem się chwile i powiem że ciekawy telefonik, przyjemnie wykonany