aju Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Panowie w temacie telefonów zostałem trochę z tyłu dużo nowości i zmian na rynku jeden z telefonów który używam wierna nokia n95 powoli prosi się o zmianę, co powiecie na temat N97mini? mogę ją mieć w dobrej cenie a do tego ma pełną klawiaturę którą chciał bym mieć w telefonie, często piszę meile czy przeglądam www w komórce (wszelkie rysiki mnie irytują) Co powiecie na temat tego modelu?
Buba Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dlaczego mini a nie normalna? jak duzo kozystasz z netu to wyswietlacz bedzie sie liczyl
MoorPH Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Polecam e71. Poczytaj trochę i zobacz czy Ci odpowiada..
Buba Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 A ja polecam HTC HD2 Świetna maszyna to fakt mam hd i jest super ale hd2 jest z zalozenia ma nie byc dotykowy wiec oba odpadaja...
KOval81 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 A ja polecam HTC HD2 Świetna maszyna to fakt mam hd i jest super ale hd2 jest z zalozenia ma nie byc dotykowy wiec oba odpadaja... HTC HD II jest na tyle że tak powiem OGROMNY, że nie ma potrzeby operować na nim rysikiem
aju Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 już jest ta mini, czemu nie normalna n97 bo na mini miałem świetną cenę... zobaczymy co dalej poki co ciezko sie przyzwyczaic
KANAL Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Jesli duzo piszesz smsow i maili na nastepny tel polecam cos z windows mobile. Nie pozalujesz.
aju Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 mam palmtopa z win mobil i jest tragedia tak czasem zamuli dlatego się wzbraniam przed telefonem z takim systemem [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 19:20_________________________________________________aaa dodam że bateria tragedia [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 19:21_________________________________________________ do www jest swietna, pełna klawiatura qwerty to jest to czego potrzebowalem Ekran na tyle duzy ze przegladanie www jest dosc wygodne. wykonanie wielki plus dla noki bo ostatnie modele troche plastikowo tandetne byly. Wielki minus ze co noc go laduje jednak duzo uzywam www i tel, mysle ze normalnie 2dni by trzymal.
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Panowie w temacie telefonów zostałem trochę z tyłu dużo nowości i zmian na rynku jeden z telefonów który używam wierna nokia n95 powoli prosi się o zmianę, co powiecie na temat N97mini? mogę ją mieć w dobrej cenie a do tego ma pełną klawiaturę którą chciał bym mieć w telefonie, często piszę meile czy przeglądam www w komórce (wszelkie rysiki mnie irytują) Co powiecie na temat tego modelu? Jak będziesz chciał sprzedac tą swoją N95 to napisz coś więcej...
julo23 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Panowie a co kupić z telefonów żeby łatwo było dostać uchwyt do instalacji pod telefon do audi ? I zeby nie był to telefon jakiś przedpotopowy.
kileeer Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Polecam e71. Poczytaj trochę i zobacz czy Ci odpowiada.. również polecam e71, użytkowałem ten telefon i wg mnie jest godny polecenia. cena fona spadał ze względu na e72. jednak wg mnie e71 jest fajniejszy. co do n97 to jest bardzo złej jakości. wygląda dla mnie jak zabawka chińska. trzeszczy w łapach i wogóle jest brzydka.
aju Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 co do n97 n97 mini jest cała metalowa i jest inaczej wykonana niż większy brat n97 Jak będziesz chciał sprzedac tą swoją N95 to napisz coś więcej... naughty hi mam cały komplet, ma niecały rok, jak Cię interesuje to wal na PW
Tas2die4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A ja sie podepne pod temat.. aktualnie mam N5800xm,ale juz mi sie troche znudzila... Podoba "mnie sie" SonyEricsson Aino. Mial ktos z tym do czynienia? Telefonu uzywam juz raczej tylko do dzwonienia i pisania smsow, czasem cos przez WiFi sprawdze,mail,jakas strone. Do odtwarzania muzyki mam iPoda Video
aju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 SonyEricsson Aino widziałem w sklepie, pobawiłem się chwile i powiem że ciekawy telefonik, przyjemnie wykonany
Rekomendowane odpowiedzi