Radziu Audi A4 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ładna, też na nią patrzyłem. Stała na allegro prawda?? i chyba cena była w miare jeszcze Fajnie że trafiła do klubu Będe jąbacznie obserwował oby służyła. Pozdrawiam
Armi Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Osobiście nie podoba mi się przeróbka reflektorów typu "bad look", te brewki trochę tandetą zalatują. to nie "bad look" to "debil look" Ściągaj je jak najszybciej. Dobrze, że masz już lampy z soczewką. Zakładaj ksenony 4300k - będzie elegancko. Alufelgi 17 i obniżenie to fajna sprawa. Jeździ się pewnie, nie to co na seryjnym zawieszeniu (tapczan na kółkach). _________________________________________________ A4 z Niemcowni też miałem naklejkę "bitte ein bit"
KYLOMC Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no z allegro:) długo na nią czekałem bo kasy nie było, no ale w końcu jest:D a co do "debil look" to jakoś nie mam zastrzeżeń. Podoba mi się- kwestia gustu:)
Armi Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no z allegro:) długo na nią czekałem bo kasy nie było, no ale w końcu jest:D a co do "debil look" to jakoś nie mam zastrzeżeń. Podoba mi się- kwestia gustu:) Na serio podobają Ci się brewki To nie jest kwestia gustu tylko dobrego smaku. Nie przejmuj się, trochę pobędziesz na forum to już Ci się nie będą podobać. Mi się podobał chrom na metry a teraz jak to widzę to
Kriss-82 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jesteś szczęściażem mając już lampy soczewkowe zespolone, tylko ktoś spartolił całą inwestycje zakładając te nieszczęsne brewki , ale myślę że można jeszcze naprawić ten błąd Autko na duży +, jeszcze tylko ładna fela i będzie
KYLOMC Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ok:) dobra jutro ściągnę te rzęsiska i wstawię foty:)
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ok:) dobra jutro ściągnę te rzęsiska i wstawię foty:) Hurra
Bogumił Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 I o to chodzi, jeden mod już masz wykonany - ładne lampy.
KYLOMC Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie ma juz brewek dodałem fote ... i jak ???
vdm Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie ma juz brewek dodałem fote ... i jak ??? Teraz to mogę napisać, kozak furka
lewy_jelcz Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nie ma juz brewek dodałem fote ... i jak ??? dużo lepiej
maja-m Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Teraz jest bardzo elegancko a nad felunkiem jakimś coś myślisz?
konradzed Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nie ma juz brewek dodałem fote ... i jak ??? No i gitara!
KYLOMC Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 za 3 miechy będę myślał bo na razie nie ma funduszy bo te co mam chce żeby były na zimę także muszę kupić cały komplet z oponami a co mi proponujecie ?/
Radziu Audi A4 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Siemanko. fajny furakk i szczerze to też go patrzyłem. Stal w komisie na allegro, prawda? Jak Ci sięsprawuje?? mam nadzieję ze dobrze;). Pozdrawiam i miłego uzytkowania.
KYLOMC Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 NOm siemka furka się sprawuje doskonale he na szczęście i żeby dalej było dobrze .. bałem się troszkę ze mogę jakiegoś parcha kupić ale jest ok bo wiadomo jak może być w komisach pozdrawiam [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 18:20_________________________________________________Miesiąc temu miałem lekka stłuczkę ;/ i straciłem lampę lewa wiec trzeba było kupić jakieś lampeczki co o tym myślicie ???
KYLOMC Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 mnie irytuje ten chrom co byl w komplecie będę musiał go wyy.... to miałeś na myśli czy ogólnie lampy ci się nie podobają ?
Armi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ogólnie są lipne, trzeba było brać ledy od razu :gwizdanie: Skąd masz naklejkę battalionu ?
Mathis Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 NOm siemka furka się sprawuje doskonale he na szczęście i żeby dalej było dobrze .. bałem się troszkę ze mogę jakiegoś parcha kupić ale jest ok bo wiadomo jak może być w komisach pozdrawiam [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 18:20_________________________________________________Miesiąc temu miałem lekka stłuczkę ;/ i straciłem lampę lewa wiec trzeba było kupić jakieś lampeczki co o tym myślicie ??? W ogóle nie widzą mi się te lampy... O chromie pod nimi nie wspomnę Chłopaki, ktoś na lewo rozprowadza naklejki Battalionu
Rekomendowane odpowiedzi