Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ruda A4 z Lubartowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TU0z0.jpg

Oto moja ruda Pani. Nawet ładnie się prezentuje, przynajmniej mi się podoba, nie wiem jakie będzie wasze zdanie.

Alusy 16" z racji stanu naszych dróg. Wymienione lampy przód i tył i na tym koniec modyfikacji jak narazie. Zbieram kasę na jakiś tuning silniczka (obecnie 1,9 tdi 90KM) troche mało mocy, lub zmiana na inny nowszy model 115 lub 130KM.

t3FeJ.jpg

HEDY0.jpg

Opublikowano

wysoko stoi :decayed: gleba wskazana

Alusy 16" z racji stanu naszych dróg

mięczak :decayed:

19" bez problemu się lata po naszych drogach

Trochę kiepskie lampy no ale Twój wybór Twoje auto

szkoda że 1 foto :cool1:

Opublikowano

Prosimy o więcej zdjęć.

Nie podobają mi się przednie lampy. Alufelgi fajne tylko szkoda, że nie w większym rozmiarze.

Jak chcesz podpatrzeć ładnie zrobione auto w kolorze Twojego to samochód kolegi KANAL jest godny polecenia :kox: :kox: :kox: (mam nadzieję, że mi to wybaczy).

Opublikowano

Może i lampy nie są najładniejsze :confused4: a felgi nie w słusznym rozmiarze :( ale kolor mimo tego że fabryczny to napewno orginalny i już!!! :>

Opublikowano

daj jakieś foto środka, tak ogólnie wygląda na zadbaną :decayed:

Tył lampy nawet ok

a co to za kawałek chromu z tyłu pod bocznym oknem :cool1:

Opublikowano

lampy - kwestia gustu

na glebę z nią i klamki w kolor nadwozia

Opublikowano

ładna :) mam taki sam kolorek ,no to troche modyfikacji cię czeka , wejdz na moją niunke i zobaczysz jak moja się prezentuje może coś ci wpadnie w oko i se wyrezasz podobnego , lada dzien wrzuce nowe foty bo dokonałem paru modyfikacji :wink4:

Opublikowano

Alusy 16" z racji stanu naszych dróg.

Popieram wybór.

Z zewnątrz ładna - pokaż środek.

Opublikowano

Środek to totalna seria jak narazie, nawet radio jest fabryczne niestety. Jak zrobię kilka fotek to je wrzucę. Mam tylko takie lepsze podgrzewane fotele z trzymaniem bocznym, coś troche jak kubełki. Niestety boczek fotela kierowcy jest już troche wytarty i muszę to naprawić u jakiegoś tapicera. Może ktoś z forum podpowie gdzie takie rzeczy robią w okolicy Lublina? Ewentualnie kupić pokrowce, nawet patrzyłem na allegro ceny od 100 do 300zł ale jakoś nie jestem przekonany.

Ten kawałek chromu to próba doklejenia chrom-pakiet nie do końca udana :embarrassed:

Opublikowano
Ten kawałek chromu to próba doklejenia chrom-pakiet nie do końca udana

dobrze że Ci nie wyszło bo byśmy Cię linczowali :polew:

Opublikowano

klime posiadasz :wink4: kolorek zacny :cool1:

Opublikowano

Może ktoś z forum podpowie gdzie takie rzeczy robią w okolicy Lublina?

Na bank w Lublinie ktoś robi, ale nie masz też daleko do Kocka (K19 za Firlejem) - pewnie wiesz gdzie to jest :) Jest tam przy głównej drodze tapicer, on to zrobi po taniości i od ręki :wink4: Tylko wcześniej musisz zajechać i dać mu np. zagłówek on dobierze w hurtowni materiał i się z nim umówisz na telefon kiedy możesz przyjechać. Jakieś 2 godzinki i Ci zrobi :wink4: Mogę Ci numer do niego załatwić, bo będę przejeżdżał obok jakoś w przyszłym tyg. :wink4:

A swoją drogą sąsiedzie zza miedzy :naughty: całkiem całkiem furka, tylko te lampki jakieś takie... :gwizdanie: No i jeśli duży felunek to gleba obowiązkowo :wink4: Wpadaj na spoty do Lublina :wink4:

Opublikowano

Jeśli to nie problem to załatw mi numer do tego gościa w Kocku. Mam blisko to by mi pasowało.

:good: koło środy wstąpię i napiszę Ci namiary na PW :wink4:

Opublikowano

Bardziej niż lampy martwi mnie teraz fakt że prawie wszyscy na drodze mnie wyprzedzają, zbieram kase na nowszy model lub chip do tego. Z tymi lampami z przodu naprawde jest aż tak źle? To co mam stare założyć, przecież następnych nie będę już kupował :confused4:

Opublikowano

Jak masz ładować kasę w 1Zta, to lepiej odłóż i kup nowszy model :wink4: Zależy ile masz kasy na to, bo 115 KM to polift i to młody polift bo chyba od 2000 roku były AJMy (115 KM), więc trzeba ponad 20 tys. szykować. No chyba że AFNa (110KM) to kupisz za mniejszą kasę i dużo starszego (96 chyba już były). Temat rzeka, nie będę tego streszczał w tym wątku (porównanie silników diesla w B5), poszukaj na forum, a dowiesz się dużo ciekawych rzeczy :wink4: Albo wpadaj na jakiegoś spota to wszystko Ci opowiemy i pokażemy jak co jedzie :)

A lampami aż tak się nie przejmuj, bo tych ledowych na forum nikt nie lubi... Bo słabo to wygląda, robienie ze starego auta na siłę nowych modeli Audi, więc trochę trąca wiochą, podobnie jak ponaklejane chromy na metry itd. Chyba, że znajdziesz kupca na te i kupisz ori poliftowe, tylko mała zabawa z tym jest (poszukaj też jest dużo na ten temat na forum), lampy tył ujdą - ważne, że nie lexy czy coś tego typu ;)

Opublikowano

Jak dla mnie przednie lampy są ok ładnie wyglądają , jedynie tylne zmienił bym na po lifty. Tez mam 1Z ale aż tak nie narzekam , jeśli chodzi o wyprzedzanie niema problemu :> nie jest to demon szybkości ale do normalnej jazdy w zupełności wystarcza :wink4:

Opublikowano

Popieram wybór.

Z zewnątrz ładna - pokaż środek.

to samo pier...e już kiedyś od tego pana słyszałem :naughty: załóż kolego większy rozmiar i zobaczymy czy wygra z tobą wygląd czy dziury w drogach :wink4:

wsadzaj wtryski 0.216, fmic i rób program :good: 140 konia powinno być a wówczas jeździ się już przyjemnie :wink4:

Opublikowano

wsadzaj wtryski 0.216, fmic i rób program :good: 140 konia powinno być a wówczas jeździ się już przyjemnie :wink4:

SeSeMes robiłbyś coś takiego w aucie z 95 roku? :) Wiem wiem wiem... może być zdrowszy i mniej zajechany silnik niż wiele nowszych, ale... kurcze nie lepiej kupić AFNa i kupić to co mówisz i mieć więcej niż 140KM za tą samą kasę? :rolleyes: W AFNie te 140 KM możesz mieć bez tych rzeczy o których wspomniałeś, a dodając kasę za wtryski i fmic do kasy jaką weźmie za to auto spokojnie kupi AFNa :wink4: tak czy nie? :)

Opublikowano

SeSeMes robiłbyś coś takiego w aucie z 95 roku? :) Wiem wiem wiem... może być zdrowszy i mniej zajechany silnik niż wiele nowszych, ale... kurcze nie lepiej kupić AFNa i kupić to co mówisz i mieć więcej niż 140KM za tą samą kasę? :rolleyes: W AFNie te 140 KM możesz mieć bez tych rzeczy o których wspomniałeś, a dodając kasę za wtryski i fmic do kasy jaką weźmie za to auto spokojnie kupi AFNa :wink4: tak czy nie? :)

mam wrażenie że nie wiesz co to pasja... wszystko zależy od właściciela.. jak będzie chciał to zrobi furę która przegoni moją :wink4:

Moja jak była by z 95r. to nie robiło by mi to różnicy... rezał bym to samo...

Poza tym jeżeli chcesz 140km w AFNie po samym programie to będziesz miał przyjemną zasłonę dymną i gotujący się cooler :) wiem bo przerabiałem...