devey Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Żarówki już sobie zamówiłem. Jeśli chodzi o grill to niby mam już magika, który mówi dokładnie to samo na temat sposobu malowania grilla. Nie wiem tylko jak będzie z czasem u niego Masz komplet czyli grill górny i dolny w półmacie? Wstaw w wolnej chwili jakąś fotkę i podaj cenę :-)
HiRide Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 A tam nie siedzi W5W? bi xenon nie mial fabrycznego gniazda w5w * tylko lampy z h7*
Artur82 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 druga fota git ta mam na tapecie ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- Ale ladna fela zimowa moze szalu nie robi ale jest mocna i praktyczna!!
laki83 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 co tam zimowa fota jak auto ujeb**e:grin: ....szkoda kliszy na takiego brudasa:polew:
bula87 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 dawaj jakieś do kalendarza na styczeń z nowym dziobem
SKIBA29 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 kolor jak u mnie bardzo ładnie się prezentuje
Artur82 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 co tam zimowa fota jak auto ujeb**e:grin: ....szkoda kliszy na takiego brudasa:polew: laki ujebane bo po prawie 500km przebiegi na trasie po PL więc i tak dobre foto ustrzelone jak na moje
laki83 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 na tyle przelotu po brudzie to i tak dobrze wygląda:wink: na szarym brudu przynajmniej nie widać.u mnie na czarnuchu widać dosłownie wszystko.jedna kałuża i całe mycie w kiche sie obraca
Artur82 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 na tyle przelotu po brudzie to i tak dobrze wygląda:wink: na szarym brudu przynajmniej nie widać.u mnie na czarnuchu widać dosłownie wszystko.jedna kałuża i całe mycie w kiche sie obraca hehe wczoraj przy -10 po powrocie go umyłem to zrobiła się skorupa...było to pierwsze i zarazem ostatnie mycie przy takiej temp.
laki83 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 przy takiej temp myć auto?chłopie ty chcesz drzwi otwierać razem z uszczelkami które są w budzie?
wladi Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Hehe no raczej mogłeś przewidzieć co będzie po myciu auta w -10 stopniach:D memory five-wladi i wszystko jasne:)
Artur82 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 przy takiej temp myć auto?chłopie ty chcesz drzwi otwierać razem z uszczelkami które są w budzie? spokojnie o uszczelki zadbałem
laki83 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 no powiem ci że ja posamrowałem wazeliną a i tak sie lekko łapią jak na mrozie wrota w aucie otwieram:kwasny:
przemciotorun Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 na tyle przelotu po brudzie to i tak dobrze wygląda:wink: na szarym brudu przynajmniej nie widać.u mnie na czarnuchu widać dosłownie wszystko.jedna kałuża i całe mycie w kiche sie obraca hehe wczoraj przy -10 po powrocie go umyłem to zrobiła się skorupa...było to pierwsze i zarazem ostatnie mycie przy takiej temp. ale dzisiaj juz wszystko puszcza, takze nie bedzie zle
kris-krzysztof Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Masz zmienione soczewki w bix? czy ori? Nie parują ?
Rekomendowane odpowiedzi