Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALG] A4 2.8 V6 193km Quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od kilku miesięcy śmigam A4 B5, rocznik 1997, Quattro 2.8 V6 193km. Od czasu zakupu zmieniłem parę rzeczy (białe kierunki boczne, radio, rygle). W tej chwili staram sie ożywić klimatyzacje, a potem zabiorę się za zmianę audio na coś przyjemniejszego dla ucha.

Audiola prezentuje się tak :

55262774mj6.th.jpg

Więcej fotek: www.gugas.prv.pl/audi

Pozdrawiam :)

Opublikowano

No ładna czysta zasbana a powiedz jakie to felgi są 17 ??

Opublikowano

konkretny silnik V6 :th: no i :quattro:

calosc ladnie wyglada - bez zbednych i niepotrzebnych fajerwerków :a4fan:

Opublikowano

No fajny jest silniczek. Wybieram sie go zhamować, bo coś mi się czasem śni, że mi odrobinę mocy brakuje.

A6 2.5TDI 180km Quattro manual z miejsca i z rolowanego miażdżę, ale z pugiem 206 170pare koni mam problemy :)

Opublikowano

A6 2.5TDI 180km Quattro manual z miejsca i z rolowanego miażdżę, ale z pugiem 206 170pare koni mam problemy :)

Ojj to trzeba coś z tym zrobić :polew: Maszyna miodek!!! Piękna furka! A to radyjko co masz zamontowane to od B6? Pasowało ładnie, bo chyba, delikatnie ma luz? duże te szparki są? Jeszcze raz gratuluję furaka!!! :oklaski: :thumbup:

Opublikowano

No fajny jest silniczek. Wybieram sie go zhamować, bo coś mi się czasem śni, że mi odrobinę mocy brakuje.

mysle, ze z moca jest ok. moja 2.6q objezdzal 206 S16 zrobiony na ok 150KM, tak samo jak Cordoba 2.0 150KM.

a jesli chodzi o auto - cudo! extra naped, swietny kolor i stylizacja na S4 - pozazdroscic!

sam doprowadziles ja do tego stanu czy moze taka juz kupiles?? na prawde, niesamowicie mi sie Twoje auto podoba, fura o jakiej snie w nocy ;)

Opublikowano

mody ida w dobrym kierunku, jak dla mnie bardzo ladna, soczewki zderzak od S4, srebrne lusterka, 17" od S, fajne grzane fotele, naped quattro, dobry silnik v6

czego chciec wiecej

ja wiem czego :P

mniejszego spalania ;] zapewne hehe

ale wielki pozytyw za a4 :hi:

ps. ja bym jeszcze zmienil tylne lampy na te po lifcie albo na cleary :> fajnie by wygladaly cleary w czerwonym nadwoziu ( nie mylic z lexus lookami )

Opublikowano

Sliczna fura! Bardzo mi sie podoba :th: Jedyne co mozesz jeszcze w niej zmienic to przyciemnic szybki :) Pozatym autko idealne jak dla mnie

Opublikowano

no prawie eSa :th:

Opublikowano

1. No z szybami mam mały problem, bo latam czasem do Niemiec :)))) Co do lampek to może ktoś z was ma takie coś zamontowane, bo chciałbym to zobaczyć na aucie :)

http://moto.allegro.pl/item206425269_lampy_tylne_nowe_audi_a4_led_clear_red_white_.html

2. Co do radyjka to mam takie wsadzone , bo kupiłem auto z kaseciakiem :

http://www.allegro.pl/item206965221_audi_concert_do_a4.html

Radyjko pasuje normalnie, mieści się jedyny minus to wyłącza się co 60 minut :) Trzeba kupić przejściówkę Can-Bus :)

3. Spalanie miasto hmmm 12,5 do 20 zależy jak jadę, trasa przy 120 - 140 non stop udało mi się spalić z Zakopanego do Łodzi

9l/100 :D więc w trasie tragedia mniejsza. W mieście się utrzymuje na 14 litrach na sto.

Opublikowano

wszystkie zmiany na + :thumbup:

Opublikowano

wszystkie zmiany na + :thumbup:

O widzę ten sam silniczek.

Podnosiłeś jakoś moc u siebie ?? Ostatnio wyczaiłem coś takiego http://www.upsolute.pl/auto.html?kid=31 za 1700 zł, za to samo Niemcy liczą sobie 599euro :) Tylko jestem ciekaw co to warte :)

Opublikowano

Sliczna :oklaski: bo zdbana coraz mniej jest takich autek :oklaski: zderzak gitarka i silniczek 2.8 napewno pięknie mruczy :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

piekna,stylizowana na S4 mhmmm :thumbup:

Opublikowano

piękna :)

Opublikowano

Ładna ładna.. jedna z nielicznych B5, ktore mi sie podobaja.

Opublikowano

Bardzo fajne auto:

silnik +

napęd +

stylizacja +

Gratuluję, oby się dobrze sprawowała :)

Opublikowano

bardzo piękna :thumbup: :thumbup: gratuluje :a4fan:

no i bardzo ładny kolorek

poprostu piękna, bardzo mi się podoba :th: :thumbup:

Opublikowano

Fajna Audiczka :a4fan:

Silniczek i kolorek miodzio :th:

Opublikowano

Rewelacyjna jak dla mnie , bez zbędnego bazaru :th: , silnik,napęd, :evil: ahhhh ten zderzaczek ...kiedy ja taki dorwe :cool: pozdrawiam.[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2007, 22:18 _________________________________________________ahaaaaaa i jeszcze powiedz co za zawieche masz?oryginał?