pet3r Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 sam stylizowales auto czy moze kupiles w takim stanie??
Dexter Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 auto pierwyj sort stylizacja na medal bez zbędnego latexu
Gość gugas Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 sam stylizowales auto czy moze kupiles w takim stanie?? Auto przyjechało z Niemiec z rozbitym przodem. Autko kupiłem u nas zrobione, a potem musiałem robić poprawki Było: Zawieszenie gwintowane FK Automotive , bardzo przyjemne w jeździe. Felgi 17" od S'ki Przedni i tylni zderzak od S'ki Lampy zespolone VALEO soczewka przerobiona na Xenon Delikatne progi Lusterka Alu, nie plastik ( plastik) Ramki wokół szyb W środku kierownica od S'ki, ramki na zegarach i niebieskie neony w nogach. Dołożyłem: Białe kierunki boczne Rygle chromowane w drzwiach Radyjko z Cd Audi Concert Płaskie wycieraczki Boscha Ogólnie autko z wyglądu było piękne, od strony technicznej było dużo gorzej (np. miska olejowa sklejona mieszanka silikonu i kleju, woda lecąca do środka strumieniem z prawego słupka w trakcie ulewy) Powoli dochodzi do stanu 100% sprawności Jutro idzie nowa miska, uszczelnianie silnika, mostu, wymiana tylnego zawiasu itp itd Jak skończę z mechaniką to zabieram się za audio w planach: Dwudrożny zestawik 16" JBL Power na dystansach z przodu i skrzynia (pamiątka rodzinna potężne 38cm zajmowało cały bagażnik w 80 B4, więc mam nadzieję, że się zmieści). Pozdrawiam i czekam na sugestie
pet3r Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 nie moge sie napatrzec na to auto... gdybys chcial sprzedac, wal do mnie!
malcolm25 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autko masz piekne. Tez chce taki zderzak ;(
Tony Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Naprawdę piękna , tylko kolor mi się trochę (a nawet bardzo) nie podoba Wyssałem chyba z mlekiem matki olbrzymią niechęć do czerwonych samochodów, no ale to nie mi się ma kolor podobać tylko tobie Pozatym fura wypas.
Pelex Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pięknie wygląda, zderzaczek robi swoje cała reszta zresztą też!
tomaszek19 Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 ile zapłaciłeś za alumy bo mysle do swojej audicy takie wstawić...
skulcz Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 3. Spalanie miasto hmmm 12,5 do 20 zależy jak jadę, trasa przy 120 - 140 non stop udało mi się spalić z Zakopanego do Łodzi 9l/100 więc w trasie tragedia mniejsza. W mieście się utrzymuje na 14 litrach na sto Witam kolege i bratnią bryczke. Spalanko tak jak u mnie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi