Filemonl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam. Audi A4 B5 AFN + DFK , 1.9 TDI 110ps ( 81kw) , 1996r. wyposażenie: -automat -2 poduszki powietrzne -4x elektryczne szybki -CZ + alarm -automatyczne domykanie szyb -elektr. lusterka + podgrzewane -climatronic -komputer pokladowy -pompowany odcinek lędźwiowy -podkłokietnik 2x -8 głośników + wzmacniacz (system BOSE) + zmieniarka na 6płyt CD w bagażniku -2x podgrzewane fotele -elektr. regulacja świateł -ABS -immobilizer -hak -szyby barwione pod kolor auta ( są takie zielonkawe - nie wiem czy to standard? ) -listwy w carbonie (imitacja) -zespolone przeciwmgłowe w lampach -instalacja pod telefon modyfikacje i plany: -regeneracja skrzyni ( jestem zmuszony ) - ZROBIONE :> -wyciąć kata - zrobione -tyle lampki całe na czerwono - zrobione -białe kierunki - zrobione -polerka fajek - zrobione -uciąć faje na proste i delikatne końcóweczki -wszystko co plastikowe tj dokładki , klamki , lusterka pod kolor auta pomalowac - zrobione -zestaw filtrów - zrobione -wymienic uszczelkę pod kapą zaworową - zrobione -wywalić emblematy a4 + tdi - - zrobione -ramka radia - zrobione -hak out - zrobione -Olej MOTUL 8100 X-CESS 5W40 -zrobione - felgi 18' S-Line - zrobione -wymiana rozrządu - zrobione -wymiana pompy wody - zrobione -lampy przód soczewka / lift. + Xenon 6000K zrobione pozdrawiam :gwizdanie: Uploaded with ImageShack.us
Olaf Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 plamy sa bo jak sam napisales sam sex ;p wiec trza sie pilnowac jak sie go uprawia w aucie ;p
Filemonl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 to chyba jakas inna wilgoć z takimi manewrami się pilnuje - szkoda auta
Olaf Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 tak pozatym to fajne autko zadbane lampy lift przod i tył i lepsza poki co taka felga niz nic wiec nie ma zle
Filemonl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 -listwy w carbonie które? w środku.. fotka:
Kowi87 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Narazie seria tylko zastanawiam sie po co Ci ten wskaznik doładowania skoro masz serie i nie planujesz nic modyfikować taka na wyrost modyfikacja jak dla mnie :gwizdanie: Pomyśl lepiej nad zmiana przednich lampek
Filemonl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wskaźniczek drogi nie jest a oko bardzo cieszy a na konkretne modyfikacje przyjdzie czas
aju Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 -listwy w carbonie które? w środku.. fotka: i że to jest carbon tak
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 -listwy w carbonie które? w środku.. fotka: i że to jest carbon tak Mam taką samą listwę i plusem jej jest to że przypomina carbon Co nie zmienia faktu że o wiele lepiej wygląda niż inne seryjne listwy Dla porównania u mnie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/902d78481462a549.html
aju Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 do karbonu o jej tyle drogi co tdi do s4 no ale na pewno jest lepsza niż drewno
Filemonl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a efekt bardzo fajny u mnie sprawdzałem i żadna folia czy coś takiego to nie jest
aju Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a efekt bardzo fajny u mnie sprawdzałem i żadna folia czy coś takiego to nie jest rozumiesz że to nie jest carbon?
Filemonl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 oczywiście ,ze rozumiem.. po prostu dobra imitacja.
Piotrek98igo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wskaznik turbo i masz +5 rispekt na miescie
topor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a co to jest carbon Panowie? :gwizdanie: :gwizdanie:
aju Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Karolku idź se obliż swój bo jest śliczny
PiterA4 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 silniczek zacny :> ale gdzie ten sex???????????
Filemonl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 sex jest ukryty pod maską ;d wiesz kwestia wyobraźni! albo gdy jakaś miłą panią musze podwieźć
aju Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 albo gdy jakaś miłą panią musze podwieźć ach te Bułgarki
Rekomendowane odpowiedzi