Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam mogę sobota niedziela... ale trzeba też spytać ludzi z tamtych stron jak to wygląda... I mam pytanko gdybym nie był audi tylko VW to chyba nic by się nie stało? Bo Audiczka wyjechała na Zachód na jakiś czas :)

EDIT: założyłem nowy temat odnośnie tego eventu...http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=152312.0

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie może zrobimy jakiś wiejski spocik?

Opublikowano
  • Autor

Panowie może zrobimy jakiś wiejski spocik?

Ciebie ostatnio coś nie widać więc spadaj :decayed:

W weekend ma być ładna pogoda to może ogarniemy spota co wy na to?

Miejsce spota : PARKING POD MC'DONALDEM START GODZINA 20?

Ktoś wpadnie?

1.musti

2.sqizzy

3.Przemots

4.moskal

5.

Opublikowano

Czasu nie było :decayed: ostatnio widziałem ze miał być jakiś większy spot WGM WZY WSC ale nie wypaliło więc może u nas coś się ogarnie

zobaczę z bliska coś tam na drzwiach poprzyklejał :>[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:39_________________________________________________mi pasuje, tylko ciekawe jak będzie z miejscem pod McD póki co wiecznie zajęte bo się wieprzki pasą.

Trzeba się odezwać do Grado bo ostatnio ma chęć na spota.

Opublikowano

to wy tam W Grodzisku macie Mc? i do tego z parkingiem,kurfa nie wiedzialem :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

to wy tam W Grodzisku macie Mc? i do tego z parkingiem,kurfa nie wiedzialem :polew: :polew:

jo wkońcu otworzyli bałagan :decayed: nie świruj tylko rusz padaczke i wpadaj na zestaw :kox:

Opublikowano

Wieś się rozwija :naughty:

Opublikowano

Wstępnie się pisze i w końcu pojawie

Opublikowano

Wieś się rozwija :naughty:

GRATULUJE :good:

Opublikowano

A ja się do Was wypnę rowkiem i nie przyjadę na spota tym razem :tongue4: ponieważ w niedziele o tej porze mam zamiar moczyć jajeczka w Bałtyku :naughty:

W sobotę z rana ruszam do Rowów i wracam dopiero 29.VII na Lady Pank do Milanówka :cool1:

Opublikowano

daj spokoj,jaja se przymrozisz i tyle , a na spocie mozesz sie nazrec toksycznego zarcia z m a k a

Opublikowano
  • Autor

A ja się do Was wypnę rowkiem i nie przyjadę na spota tym razem :tongue4: ponieważ w niedziele o tej porze mam zamiar moczyć jajeczka w Bałtyku :naughty:

W sobotę z rana ruszam do Rowów i wracam dopiero 29.VII na Lady Pank do Milanówka :cool1:

Poczekaj potem będziesz coś chciał :tongue4: Lipiec już był :decayed:

Opublikowano

w niedziele bede :good:

Opublikowano

Mośki lepiej nie zbierajmy się pod McD bo miejsca nie będzie, kiedy bym nie przejeżdżał Królewską to pełno narodu tam jest, w niedziele tym bardziej

Moskalowski gdzie robiłeś ścieme szyb, widziałem Cie ostatnio na Okulickiego i nawet nawet parówa wygląda.

Opublikowano

Moskalowski gdzie robiłeś ścieme szyb

ściemnial mi gość z moich rodzinnych stron , jakieś 200km od Grodziska

nawet nawet parówa wygląda.

wiem , ma wyglądać :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Będziesz w niedziele? też mam zamiar ścieme zrobić, ale ciekaw jestem czy za bardzo nie przeszkadza podczas jazdy.

Opublikowano

Będziesz w niedziele? też mam zamiar ścieme zrobić, ale ciekaw jestem czy za bardzo nie przeszkadza podczas jazdy.

a jest spot w niedziele ??? bede na 100% , spotkajmy sie pod TESCO w Milanówku , ostatnio tam byliśmy i miejsca w c**j :good:

Opublikowano

No coś tam z mustim próbujemy ukręcić, ja myślałem o parkingu pod MarcPol'em dużo miejsca wiecznie pusto i oświetlony dobrze jest.

No i Niedziela wieczór.

Opublikowano

No coś tam z mustim próbujemy ukręcić, ja myślałem o parkingu pod MarcPol'em dużo miejsca wiecznie pusto i oświetlony dobrze jest.

No i Niedziela wieczór.

ja sie dostosuje :good:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 20:54_________________________________________________

No coś tam z mustim próbujemy ukręcić

musti nie ma czasu , pręży klate do paparazzich we Władku na plaży

Opublikowano

No i Niedziela wieczór.

ja sie dostosuje :good:

akurat :gwizdanie: