Sqizzy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 A ty musti to sesji przypadkowo nie masz :-) Mnie nie będzie, w szkole mordują. Toć ja już dawno po teraz zapijam Aaa no tak w Oxfordzie zaliczenia przedmiotów za obecność wystawiają :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cordi Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 hehe klaudiusz zapomniałeś chyba o tym ze w piątek autko serwisujesz i nie wiadomo ile sie zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja postaram sie do jutra auto odebrac bo w naprawie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 O KÓRAW!!! Moja obecność na jutrzejszym spocie WGM jest zagrożona. Jutrzo wszystko się wyjaśni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiusz Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 hehe klaudiusz zapomniałeś chyba o tym ze w piątek autko serwisujesz i nie wiadomo ile sie zejdzie Ty se nawet jaj nie rób !! Bryka musi być gotowa na wieczorny lans !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cordi Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 narazie myślę co z tymi wtryskami zrobić jak je uszczelnić nie no chyba się wyrobię żebyś sie mógł po lansować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 O KÓRAW!!! Moja obecność na jutrzejszym spocie WGM jest zagrożona. Jutrzo wszystko się wyjaśni... Toć nie gadaj że Ci latlerek zmarł przyjeżdżaj zboku bo zapomniałem jak wyglądasz CZY TĄ WLEPKĘ MAM BRAĆ JUTRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 CZY TĄ WLEPKĘ MAM BRAĆ JUTRO? JAKĄ WLEPKĘ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 a tak wogóle to gdzie ten parking jest ??? pod kościołem czy po drugiej stronie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 o tu Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiusz Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 O KÓRAW!!! Moja obecność na jutrzejszym spocie WGM jest zagrożona. Jutrzo wszystko się wyjaśni... Brać WLEPKĘ !!! BRAĆ !!! Toć nie gadaj że Ci latlerek zmarł przyjeżdżaj zboku bo zapomniałem jak wyglądasz CZY TĄ WLEPKĘ MAM BRAĆ JUTRO? [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2010, 16:44_________________________________________________Brać WLEPKĘ, BRAĆ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Przypominam chętnym o zapisach na ręczniki plażowe z logo forum Więcej tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Te forumowy spamer kocykowy może by jakiś mały spocik ogarnąć ;> Co tam Pany i Panie myślicie na ten temat ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jestem za jak zawsze proszę podać tylko kiedy i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 mnie praktycznie nie ma do przyszłego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Można by coś ogarnąć w przyszłym tygodniu Bo ten już się kończy i też mam zawalony a na następny zarezerwuję sobie któryś wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Musti gdybym ogarnął VAGA i kabel to pokazałbyś mi jak zrobić logi? bo ostatnio strasznie kopci fura i nie wiem czy dziurki w dolocie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Musti gdybym ogarnął VAGA i kabel to pokazałbyś mi jak zrobić logi? bo ostatnio strasznie kopci fura i nie wiem czy dziurki w dolocie nie ma musti to w vagu potrafi tylko wtyczke wsadzić , nic poza tym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Musti gdybym ogarnął VAGA i kabel to pokazałbyś mi jak zrobić logi? bo ostatnio strasznie kopci fura i nie wiem czy dziurki w dolocie nie ma musti to w vagu potrafi tylko wtyczke wsadzić , nic poza tym :gwizdanie: To przynajmniej pokaże mi gdzie wtyczkę włożyć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Musti gdybym ogarnął VAGA i kabel to pokazałbyś mi jak zrobić logi? bo ostatnio strasznie kopci fura i nie wiem czy dziurki w dolocie nie ma musti to w vagu potrafi tylko wtyczke wsadzić , nic poza tym :gwizdanie: To przynajmniej pokaże mi gdzie wtyczkę włożyć :> aaaa , to ty tez taki zdolniacha jestes ??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi