Sqizzy Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Błędy pokasować umiem ale logów robić to już nie, a poza tym nie chcę czegoś sp***dolić, bo z moim szczęściem to zaraz coś upalę w machinie. To jak Panowie będzie jakaś mała lekcja, moskal i ty sobie przy okazji sprawdzisz parówe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 moskal i ty sobie przy okazji sprawdzisz parówe ja to sie za bardzo boje co tam wyskoczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 moskal i ty sobie przy okazji sprawdzisz parówe ja to sie za bardzo boje co tam wyskoczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 spocik w niedzielne popołudnie/wieczór ??? Milczar odebrałbyś smycze :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ehhhhh kusisz panie kusisz tymi smyczkami Wieczorno-niedzielny spocik by mi się bardzo widział, jestem na TAK Od 20 jestem wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ehhhhh kusisz panie kusisz tymi smyczkami Wieczorno-niedzielny spocik by mi się bardzo widział, jestem na TAK Od 20 jestem wolny to zrobimy o 20 w wpr pod makiem , Nosfer prosił a dalej niz do Pruszkowa "stara" go nie puści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ehhhhh kusisz panie kusisz tymi smyczkami Wieczorno-niedzielny spocik by mi się bardzo widział, jestem na TAK Od 20 jestem wolny to zrobimy o 20 w wpr pod makiem , Nosfer prosił a dalej niz do Pruszkowa "stara" go nie puści Może być w gdzieś tam, na wsi.. Pod MC tak naprawdę nie ma gdzie puścić bąka, nie mówiąc o zaparkowaniu auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ehhhhh kusisz panie kusisz tymi smyczkami Wieczorno-niedzielny spocik by mi się bardzo widział, jestem na TAK Od 20 jestem wolny to zrobimy o 20 w wpr pod makiem , Nosfer prosił a dalej niz do Pruszkowa "stara" go nie puści Może być w gdzieś tam, na wsi.. Pod MC tak naprawdę nie ma gdzie puścić bąka, nie mówiąc o zaparkowaniu auta w WGM tez chójem trąca :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Może Parking TESCO w Milanówku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 moze być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Dawaj moskal - przejmujemy spoty grodziskie.. Wysiedlamy ludzi, ściągamy daniny i robimy z nich Wasali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Jak zdążę położyć kable pod wzmaka, to wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Może Parking TESCO w Milanówku ? Dawaj moskal - przejmujemy spoty grodziskie.. Wysiedlamy ludzi, ściągamy daniny i robimy z nich Wasali Te pane, co Wy mi tu chcecie burdel na dzielni robić Zaraz Wam jakieś myto narzucę za parkowanie pod TESCO w mieście mym M-WEK nie jest pod jurysdykcją Pruszkowa i tak pozostanie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dawaj moskal - przejmujemy spoty grodziskie.. nie ma co przejmować , same pionki Te pane, co Wy mi tu chcecie burdel na dzielni robić Zaraz Wam jakieś myto narzucę za parkowanie pod TESCO w mieście mym M-WEK nie jest pod jurysdykcją Pruszkowa i tak pozostanie :gwizdanie: ty nie fikaj tylko weź vaga bo mi sie coś z furą niedobrego dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 ty nie fikaj tylko weź vaga bo mi sie coś z furą niedobrego dzieje Jak dasz radę załatwić jakiś prąd to wezmę. Laptok mi trzyma max 20min na baterii i to gdy nic nie robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 ty nie fikaj tylko weź vaga bo mi sie coś z furą niedobrego dzieje Jak dasz radę załatwić jakiś prąd to wezmę. Laptok mi trzyma max 20min na baterii i to gdy nic nie robię. no to wystarczy na sprawdzenie błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Otworzyli MC w WGM nie lepiej jest tam się spotować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Otworzyli MC w WGM nie lepiej jest tam się spotować? a ty kórwa nie w szkole ??? za***ie cie dzisiaj , jak było do przejechania 250km zeby szybewywalić bo kluczyki w kufrze to wiedziałeś gdzie dzwonić , a tak to ni chója sie nie odezwie od 3 tygodni jaja masz skopane :gwizdanie: zebym ja sie kórwa nie mial z kim napić wódki w sobote , do czego to doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Macie gdzies w Grodzisku magika od prostowania felg aluminiowych i ile taka przyjemnosc by kosztowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Macie gdzies w Grodzisku magika od prostowania felg aluminiowych i ile taka przyjemnosc by kosztowala wal do mustiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi