Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Turbina BRD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podepne sie pod temat :)

Mam zamiar wymienic w swoim turbo na BRD i mam dylemt - kupic uzywane w dobrym stanie czy lepiej po regeneracji.

Wiem ze uzywana moze byc juz wygwizdana :) - gwarancji nie ma a na taka po regeneracji to chociaz gwarancja jest.

Duzo jezdze i wolalbym jakas pewniejsza

Co sadzicie o tej firmie http://allegro.pl/item1060739683_turbosprezarka_audi_a4_b7_2_0_tdi_170km_brd_bva.html

kupuj taka która ma gwarancje :cool1:

Opublikowano

Ciekaw jestem jak wygląda realnie sprzedawany towar...

to jak wyglaqda malo istotne wazne co ma w srodku :wink4:

Opublikowano

to jak wyglaqda malo istotne wazne co ma w srodku

Turdzi nie ufam komuś kto w ogłoszeniach wkleja niepradziwe zdjęcia. Ot tyle.

Opublikowano

Wlasnie to nie problem kupic i w szczura doswiatczalnego sie bawic, Jaro ma racje - jak na zdjeciach kombinuje to ciekawe co jest w srodku tej turbiny

Chyba kupie sobie nowa :> tylko sie musze dobrze najarac :kox: co bym wiecej kasy widzial :kox:

A jeszcze sie zapytam jakie sa koszty dla porownania nowej turbiny tej co mam teraz zalozona od poczatku i BRD - orientacyjnie jesli mozna bo w aso to pewnie kosmos

Opublikowano

Turdzi nie ufam komuś kto w ogłoszeniach wkleja niepradziwe zdjęcia. Ot tyle.

jasna sprawa , tym bardziej ze w pl to sa moze ze 3 miejca gdzie robia tonaprawde profesjonalnie :wink4:

Opublikowano

Wlasnie to nie problem kupic i w szczura doswiatczalnego sie bawic, Jaro ma racje - jak na zdjeciach kombinuje to ciekawe co jest w srodku tej turbiny

Chyba kupie sobie nowa :> tylko sie musze dobrze najarac :kox: co bym wiecej kasy widzial :kox:

A jeszcze sie zapytam jakie sa koszty dla porownania nowej turbiny tej co mam teraz zalozona od poczatku i BRD - orientacyjnie jesli mozna bo w aso to pewnie kosmos

tu masz nowa BRD

http://moto.allegro.pl/item1074272557_turbosprezarka_turbina_vw_audi_170km_03g145702h.html

Opublikowano

:slina:

Ja myslalem ze bedzie kosztowac ok 3000zl - chyba lepiej kupic taka niz regenerowana

Teraz tylko musze sprzedac felgi :decayed:

A patrzylem na allegro i nie widzialem

Opublikowano

tu masz nowa BRD

http://moto.allegro.pl/item1074272557_turbosprezarka_turbina_vw_audi_170km_03g145702h.html

Bardzo dobra cena jak na nowe turbo KKK BRD, można powiedzieć prawdziwa okazja :good: no i widzę, że jest v360 a nie v350 :good: te v360 podobno mniej świszczą :good:

Opublikowano

no i widzę, że jest v360 a nie v350 :good: te v360 podobno mniej świszczą :good:

A skąd taka wiedza (niby) ?

Opublikowano

dzwonilem do goscia co ma ta BRD na sprzedaz - powyzszy link - i powiedzial ze jest ori a nie chinczyk i moze dac jedynie gwarancje rozruchowa :mysli: - pewnie sie na nia zdecyduje, najwyzej przez jakis czas bede jadl chleb z musztarda :kox: i zonka z domu mnie przegoni

Kolega kupil u tego jegomoscia http://allegro.pl/item1085704864_audi_a4_170km_turbosprezarka_03g145702h_brd_bva.html i zonk :shocked: bokami cisnienie sp....a - a niby sprawdzane sa

Opublikowano

Podepnę się do tematu ...

Panowie ile kosztuje nowe turbo BRD u przedstawiciela w Polsce ( czy jest taki w kraju )- faktura zakupu i gwarancja co najmniej roczna :mysli:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podepnę się do tematu ...

Panowie ile kosztuje nowe turbo BRD u przedstawiciela w Polsce ( czy jest taki w kraju )- faktura zakupu i gwarancja co najmniej roczna :mysli:

Są firmy które sprzedaja nowe turbo sprężarki z gwarancją. Koszt to pewnie między 2 a 3 tyś zł

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Zakupiłem do swojej audi 140 PS 2.0 turbinę z BRD 170 PS- będzie wirus na 190 PS.

Dzisiaj ją wymieniłem i wszystko śmiga jak należy tylko no właśnie

w zakresie obrotów 2000- 2100 czy 2200 lekko gwiżdże .

Witam serdecznie, chciałbym troszeczkę odświeżyć temat.

Jestem chwilę przed wymianą suszarki w moim BLB i mam pytanie czy turbina od BRD 170km pasuje P&P bez dodatkowych przeróbek??

Opublikowano

kolego u mnie BRD tez tak ma wiec nie masz sie czym martwic a jak wylaczasz furke to zawyje jak sowa hehe [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 02:22_________________________________________________tak turbo BRD pasuje bez jakichkolwiek przeróbek do silnik BLB jak by ktos szukał turbo BRD mam kilka na stanie w idealnym stanie

• 3 tygodnie później...