wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Oto moj samochodzik Audi A4 B5 2001 Silniczek 1.9 TDI AJM Wyposazenie standardowe nie ma wypasow -ABS -ASR -1/2 FIS -Klima -Radio Concert -elektryczne szyby przednie -elektryczne lusterka -4 Airbag Mody w przyszłości: -Fele 17 -obniżyc bo wysoko siedzi -Zderzak z s4 Napewno jak bede mial wiecej funduszy to lista modow sie powiekszy Fotki wnetrza bede wkrotce najpierw musze troche wypucowac srodek Pozdro
Olaf Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no wicio wicio widze w koncu dales ta zielona strzale ! tyle trza cie bylo prosic furke znam wiec co tu duzo pisac dbaj o nia
wojciu0308 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 kolejna zielona rob glebe autko ladne tylko srodek jeszcze pokaz
maja-m Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ładne autko ale o jakąś konkretną felge też się prosi, ja bym jeszcze pościągał z tylnej klapy wszystko oprócz
Armi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Super kolor dobrze, że masz na forum takiego rezacza jak Topor. Nie musisz się bawić w vt, tylko obserwować/czytać jego wątek. Dobrze, że planujesz glebę bo tak naprawdę gleba robi robotę a 1be to nie gleba.
Filemonl Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 fajniutka moze chrom z grillu out ;>
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 powodzenia w modach furka w porząsiu
pablo_ua4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 gratki za silnik i kolor jest super
wicio150 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 standardowa wtf ? No pisze nawet w temacie
topor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 hmmm eeee ykhm:D fajny kolor:D :cool1: taka sama jak moja zaraz po kupnie.... az sie lezka w oku zakrecila ;( :>
wicio150 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 hmmm eeee ykhm:D fajny kolor:D :cool1: taka sama jak moja zaraz po kupnie.... az sie lezka w oku zakrecila ;( :> No twoja bryczka jest inspiracja to stworzenia czegos podobnego
rafalekx Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 taka sama jak moja zaraz po kupnie.... az sie lezka w oku zakrecila ;( :> I widzisz co straciłeś łosiu wstydź się, żeby zniszczyć tak ładny samochód wicio150 radzę Ci nie idź w ślady tego pozbawionego gustu człowieka zwanego tutaj toporem Rób wszystko z głową, a nie tak jak on bezmyślnie i bez jakiegokolwiek sensu :gwizdanie: A tak serio to ładne autko i dobre plany na początek :gwizdanie:
Orange Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 ładna zielona butelka , jedź na program do zobaczenia na mieście
Rekomendowane odpowiedzi