jnx Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Hej Planuje zrobić mały mod.. Czyli pomalować felgi na czerwono. Do tego wewnętrzna część lusterek równiez w czerwień rzucić. Mógłby ktoś pokazać jakby to wyglądało na moim autku ? chodzi mi mniej więcej o taki kolor : a o to zdjęcie mojego avancika :
Maciek80 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie rób tego. Wg mnie to pasuje tylko do grubo zmodowanych aut, na dużej glebie i oczywiście na dużych kołach. Niedawno były na allegro (może jeszcze są) repliki RS6 czerwone. Nawet fajnie wyglądały na fotach ale tylko dlatego, że miały 19" a Superb na którym były miał ostrą glebę.
hexx Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 popieram maciek80! Takie felgi tylko na bardziej zmodyfikowanych autkach - ale jak chcesz to wrzuc tu zdjece z boku nie zgory twojeg autka to ci to photoshopem zrobie
domjenick Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jeśli chcesz pomalować te ze zdjęcia-to no to chyba będzie kiszka-widziałem podobny wzór felg,ale czarne i rant czerwony-średnio :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 16" w czerwieni Duże koło + gleba i wtedy można pomyśleć o takich kolorach
domjenick Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 no tak,tylko do tego potrzeba jeszcze jakichś czerwonych dodatków,ale ze smakiem i może by było fajnie,tylko nie za dużo,bo będzie totalna kicha
Dibo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Z dodatków w kolor felg to jedynie znaczki OOOO i ewentualnie ramka grilla.
Wojtek_A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Prosze nie rob tego. Duze kolo i gleba....potem mozesz bawic sie dalej
wuju Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 podepnę się pod temat zróbcie mi białe zawsze mnie to ciekawiło jak by to wyglądało, wiem że musi być też gruba fura ale tak z ciekawości jakość słaba ale jakoś czasu nie było na profi sesje
aju Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 takie zabawy to koło 19 jak nic i ostra gleba... wtedy wheel whores wita kolegę
jnx Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dzięki za odpowiedzi po obejrzenia zdjęcia też doszedłem do wnisoku że do takiego pomysłu potrzebna jest ostra duża fela, zawieszke mam 1BE więc jeszcze by uszło no ale na tą felge rzeczywiście zapachniało Calibrą.. Ale ogólnie pomysł gustownego tuningu czarnego auta z czerwonymi felgami osobiście mi sie podoba i kiedyś może założe czerwone szprychy
aju Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 zawieszke mam 1BE więc jeszcze by uszło nie uszło by.... do takiej zabawy min opona równo z błotnikiem a najlepiej schowana pod
hexx Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wuju ja bym cie proponowal cos takiego przy twoim zestawieniu wystarczy kupic takie "naklejki" i jak sie znudzi albo nie spodoba to do kosza A i jeszcze sobie mozesz jakis tekst na ten rant dac ....albo jak ci tak bardzo na bialym zalezy to by to tak wygladalo
wuju Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jakoś mi paski nie podchodzą całe białe jak byś mógł zrobić, to mnie ciekawi, raczej nigdy tak nie pomaluje :gwizdanie:
The_Dzejms Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 z czerwonym paskiem wygląda kozak
domjenick Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 z czerwonym paskiem wygląda kozak tylko do nich potrzebne są czerwone dokładki,ale dyskretne,żeby nie przesadzić
marcinos80 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Czerwony pasek tez ok ale biale beda kozackie czekamy na fotke...
SKIBA29 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nie rób tego. Wg mnie to pasuje tylko do grubo zmodowanych aut, na dużej glebie i oczywiście na dużych kołach. Czarne z czerwonym lepiej pasuje do twojej A4.
Rekomendowane odpowiedzi