Janek@4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam. Jestem początkującym posiadaczem Audiczki bo dopiero od roku ale powolutku zaczynam coś przy niej robić. Na początek zmiana felg z oryginalnych 15 na 17 PLW, co sądzicie o nich? Na tylnej klapie brak oznaczeń bo koleś mi wjechał w tył i dopiero co pomalowane, nie wiem czy przyklejać ponownie? Doradźcie i ocencie. Pozdrawiam Tak właśnie wyglądała gdy ją kupiłem z żonką. A tak po malowaniu wygląda tył. A tutaj na nowych felgach i oponach. Pozdrawiam
vauxhall95 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Gleba gleba i jeszcze raz gleba.Bo teraz wyglada jak kura.Po za tym fajny kolorek
jedrekx Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 apeluję o obniżenie samochodu.... a odnośnie oznaczeń to ja bym tylko przykleił znaczek z powrotem powodzenia w modach!
jnx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 już lepiej wyglądało na tej seryjnej feldze... what a smell?
Janek@4 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wczoraj były koła zakładane więc nie było czasu na obniżenie. Tylko, że dużo jeżdżę z rodziną do lasu i na ryby więc nie wiem czy będzie to dobre wyjście.
michu93 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przód w ogóle strasznie wysoko stoi co do felg to delikatnie mówiąc są brzydkie.. ale to moje zdanie
Rekomendowane odpowiedzi