zdzis Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A oto moje polerowane felgi może zdjęcie nie za specjalnie ale ja jestem zadowolony. Musiały zostać odnowione bo lakier zaczął odłazić więc postanowiłem coś z tym zrobić a oto efekt, niestety nie uchowało się żadne zdjęcie przed zabiegiem. Odnowiłem również dekielek przez wklejenie wytoczonej nowej obręczy, jak widać na załączonym obrazku
slepy Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no jest nieźle, jakie to koło, 15" pewnie :gwizdanie:
zdzis Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sam.. Fela na tokarkę i jazda. No tak 15"... cóż takie były takie będą.
plliderman Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Tez ma taki problem po zimie. Ale nie rozumiem jak na tokarke?? Przetoczyłeś jej powierzchnie zewnętrzną?? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić!!!!?? Normalnie nożem do toczenia!!??
marqs85 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Jak możesz wstaw foto jak wygląda auto w całości na tych felgach, efekt fajny i pogratulować efektu.
zdzis Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oczywiście wstawię jak tylko chwila będzie na foto znaczy fela na tokarkę a ja w łapce papier na wolnych obrotach i jazda... nie nie nożem pożniej pasta i jest
cameleon741 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ile Ci się kolego z tym zeszło, mam takie same felgi, ale żeby je założyć muszę je wyczyścić, bo aluminium sie zaczęło utleniać i są burchle...;/
aju Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 na zimę nawet za małe ale gratuluję roboty
Gość majki-m Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Super efekt, gratuluje pomysłu
zdzis Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie wiem bo to tak nieregularnie robione było ale sporo czasu pochłonęło, dekielki też wymagały sporo pracy mimo wszystko. Czyszczenie nic nieda, trzeba zedrzeć warstwe lakieru, później papierem wyczyścić miejsca utlenione, wyrównać je i później całość papier, papier, papier, na końcu pasta. I nie wierzcie w jakieś super pasty że zrobią wielki połysk...
blaszczu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Pełen szacunek! Naprawdę kawał świetnej roboty - i do tego własnoręcznej Pewnie czasu galancie Ci to zajęło ale efekt jak najbardziej na tak Pokaż tylko fotki na aucie!
zdzis Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Pokaże pokaże po weekendzie napewno... Przy okazji pokaże moje autko
Szamek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 kawał dobrej roboty czekamy na zdjęcia jak wyglądają na OOOO
Armi Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Super Ci to wyszło, jak kupię takie 15 (na zimę) to pewnie też je wypoleruję Twoim sposobem
slepy Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 polerowane felgi na zimę , szkoda roboty, sól CI całe alumunium wdupcy
Grisza79 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no coż...jest najważniejsze że jest zadowolony z własnej wykonanej roboty.
Armi Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 polerowane felgi na zimę , szkoda roboty, sól CI całe alumunium wdupcy Serio? Chodzi mi po głowie żeby spolerować moje 17 ale chciałem najpierw przetestować jak w ogóle będą wyglądać chromowane felgi na moim aucie. Dlatego pomyślałem: spoleruje 15 i zobaczymy. Jeśli będzie ok to pomęczę się z 17. Tym bardziej, że nikt na forum nie ma takich w chromie.
cameleon741 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Powiem Ci kolego, że będziesz narzekał z czasem. Mam identyczne 15". Polerowane aluminium i rzucony na to BEZBARWNY (czego u Ciebie nie ma). W każdym miejscu gdzie powstała RYSKA od razu aluminium się utleniało! Wyglądało to okropnie, felgi oddałem do renowacji w tym tygodniu mam je odebrać. Dodam, że jeździły one tylko w lato na a6 i wszystko to stało się przez 2 sezony... Wysyłam Ci zdjęcie felg jak wyglądały gdy się zaczęły utleniać... ~http://img249.imageshack.us/i/dscn6623.jpg/
Rekomendowane odpowiedzi