paulmiller Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam kupiem ja juz w takim stanie mysle co tu jeszcze dorzucic Mysle czy nie wrzucic oryginalnych zderzaków.. przyciemnic wszystkie szyby oprocz czolowej folią 35% Opisz co ma jakie mody zamierzasz poczynić więcej zdjęć itd.
Olaf Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale moze jakis opis bys dal autka i wiecej fotek
dawcav6 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ciężko jest ocenić autko z jednej fotki i bez opisu ale mi sie podoba
konradzed Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zrobiłeś to po najniższej linii oporu... :gwizdanie:
Lange Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Może zafunduj sobie blende na tylną szybe i przyciemnij lekko szybki :> To moim zdaniem dodaje autu uroku. Tak to wygląda: http://img260.imageshack.us/i/1001566526.jpg/ Jeśli chodzi o spoiler to ten na fotce niezbyt mi sie podoba
paulmiller Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Może zafunduj sobie blende na tylną szybe i przyciemnij lekko szybki :> To moim zdaniem dodaje autu uroku. Tak to wygląda: http://img260.imageshack.us/i/1001566526.jpg/ Jeśli chodzi o spoiler to ten na fotce niezbyt mi sie podoba no spoiler zdecydowanie NIE hehe
dziadek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Pierwsze co bym zrobił to brewki won poza tym jak na te zdjęcia to wygląda ok. Zastanawia mnie czy w na żywo te zderzaki wiochy nie robią bo na tych zdjęciach dla mnie są ok.
paulmiller Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Pierwsze co bym zrobił to brewki won poza tym jak na te zdjęcia to wygląda ok. Zastanawia mnie czy w na żywo te zderzaki wiochy nie robią bo na tych zdjęciach dla mnie są ok. wyglada tak jak na fotach mysle zeby wrzucic angel eyesy, wtedy pozbede sie ych brewek
Armi Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Nie wiem co dodać ale wiem co wyrzucić: brewki i ten paskudny grill. Nie widzę jak wygląda wydech i tylny zderzak (cały) ale podejrzewam, że też do wywalenia. Lampy przednie i tylne na ori poliftowe i będzie miazga _________________________________________________ Brewki wywalaj dziś bo to straszny obciach z nimi jeździć.
paulmiller Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 hehe no brewki wywale tylko czort wie co tam pod nimi bedzie... zeby mnie zadne osy nie zaatakowały mozesz mi powiedziec gdzie dostane e lampy bo szukaalem ich wczesniej a nie mam zamiaru bawic sie w chinske angel eyesy jezeli zaloze poliftowe soczewki
Filemonl Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 brewki won tylna lampe chociaz cala na czerwono zrob jesli nie chcesz wymieniac
paulmiller Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 zaraz postaram sie zdemontowac to. macie moze namiary gdzie moge dostac lampy przednie po filcie ? ale soczewka.. [ nie wiem czy inne wyszly ]
Gik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dokładnie, tak jak mówia wyżej. Brewki złom, Ten grill też beznadziejnie wygląda, zdecydowanie lepiej ori zwykły. Jeśli nie masz kasy na coś od Ski lub RS , co by do tych fikuśnych zderzaków pasowało. Dodatkowo lampy zespolone - obowiązkowo. Gleba jest taka akurat, felga ujdzie (nawet pasuje) wszystko jest w 1 kolorze, to też na plus. Ogólnie ładne B5 do drobnych poprawek stylistycznych.
michu93 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ładny kolor minusy: -zderzak głównie tył -brewki -zderzak tył -gril -felgi ale za to lusterka i klamki w kolorze i gleba zmień lampki tył i przód na polifty i będzie spoko i wymień prawy migacz na niepopękany
paulmiller Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 powiem szczerze ze wolałbym oryginalne zderzaki. [ zakupiłem juz tył ale bedzie czekac mnie wizyta u lakernika zeby był w kolorze..] foto nizej zamontowanie to chwila.. jest ciut ciemniejszy ale trzeba sie dobrze przypatrzec no ale juz ja tak kupiłem... [ z tymi brewkami i grillem ] no chcialbym zalozyc soczekwe z przodu
Gik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 powiem szczerze ze wolałbym oryginalne zderzaki. no ale juz ja tak kupiłem... [ z tymi brewkami i grillem ] no chcialbym zalozyc soczekwe z przodu Nic straconego! Jeszcze można ją odratować! . Powodzenia w modach i czekamy na fotki z rezultatami! (lampy szukaj allegro - zespolone valeo, 2gi lift, 99-01r)
paulmiller Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 powiem szczerze ze wolałbym oryginalne zderzaki. no ale juz ja tak kupiłem... [ z tymi brewkami i grillem ] no chcialbym zalozyc soczekwe z przodu Nic straconego! Jeszcze można ją odratować! . Powodzenia w modach i czekamy na fotki z rezultatami! (lampy szukaj allegro - zespolone valeo, 2gi lift, 99-01r) znalazłem http://allegro.pl/item970007716_audi_a4_b5_99_01_reflektory_valeo_oryginal_fv.html wlasnie o takie mi chodzi smieszne angel eyesy kosztuja niewiele mniej ale tu mam oryginał wiec chyba sie na nie pokusze
michu93 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 tłumik też nie grzeszy stylistyką jak będziesz malował zderzak to możesz pomalować dokłądki o progi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi