Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spot Leszno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki nerwos...:)

A , że tan całkiem z innej beczki...Ja to znalazłem juz dawno, ale ogólnie temat jest trafiony w 10...Obczajcie

:)
Opublikowano
witam panowie

jestem nowym uzytkownikiem a4 w waszym rejonie;)

rowniez pisze sie na nastepny spocik ;) chetnie zapoznam sie z waszymi doswiadczeniami, wyslucham rad no i poznam nowych ludzi ;)

pozdrawiam

witam:P wstawiaj foty auta:P czesto bywam w g-n wiec bede wypatrywał b6 avant:P

Opublikowano

Ja posiadam diody ambiente gdyby co :) ori audi

Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

kaju chetnie bym jechał bo mam 60km ale to jest okres żniw wiec moge jedynie wieczorem sie urwać i wpaść na piwko:) :grin:

Opublikowano

witam:P wstawiaj foty auta:P czesto bywam w g-n wiec bede wypatrywał b6 avant:P

spoko ;) jak tylko ogarne autko mechanicznie( oleje, filtry, rozrzad itp), na pewno załoze temacik i zdjecia powstawiam ;)

Opublikowano

ma ktoś może przepływke do silnika 1.8 na sprawdzenie bo mi wyskakuje błąd na kompie ze wina przepływki ale cena nowej w sklepie mnie przeraziła i chciał bym sprawdzić czy to na pewno przepływka nie działa czy może coś innego jest winne.

Opublikowano

niestety w tym aspekcie nie pomoge kolego ;)

jednak mam inne pytanie do chlopakow tutaj z leszna i okolic.. nie dzialaja mi w b6 tylne glosniki i subofer oryginalny w bagazniku.. ogarnia ktos car audio i moglby mi sprawdzic co jest nie tak? lub jakis tani warsztat i dobry w lesznie?? panowie pomozcie!!:))

Opublikowano

jednak mam inne pytanie do chlopakow tutaj z leszna i okolic.. nie dzialaja mi w b6 tylne glosniki i subofer oryginalny w bagazniku.. ogarnia ktos car audio i moglby mi sprawdzic co jest nie tak? lub jakis tani warsztat i dobry w lesznie?? panowie pomozcie!!:))

a radio masz oryginał czy nie ? bo jak nie orginalne to poczytaj to http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-b6-zrobic-zeby-dzialaly-glosniki-66887/

Opublikowano
ma ktoś może przepływke do silnika 1.8 na sprawdzenie bo mi wyskakuje błąd na kompie ze wina przepływki ale cena nowej w sklepie mnie przeraziła i chciał bym sprawdzić czy to na pewno przepływka nie działa czy może coś innego jest winne.

Ja miałem błąd z przepływomierzem w golfie V. Wymieniłem na nowy. Nie mnęły 2 tyg błąd wrócił.. wymieniłem aku bo kilka razy sie rozładował..i jest spokój

może sprawdź przy wtyczce, przeczyść ją, skasuj błąd..zobacz rezultat..

a kolego Szymanek31, zmień wzmacniacz i subwoofer na bose bo to co jest w standardzie to nie gra! :decayed:

Opublikowano

u mnie z kolei bład przepływki wyskakiwał na skutek wadliwego bezpiecznika,sprawdzałem go chyba sto razy i wydawał mi sie ok,dopiero dokonana w akcie desperacji podmianka na inny okazała sie strzałem w dziesiatke, Wiec jesli jeszcze nie sprawdziłeś to sprawdz bezpiecznik który za nia odpowiada

Pozdro

Opublikowano

jutro popatrzę na te bezpieczniki może pomoże

Opublikowano

Koledzy radyjko mam takie:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img105.imageshack.us/img105/8666/concertcdgrunfv1.jpg

a na bose moze zmienie no ale narazie chcialbym naprawic to co jest zeby troche pogralo :wink:

Opublikowano

a w audi bezpieczniki są tylko koło drzwi czy pod maska tez gdzieś są ??

Opublikowano
a w audi bezpieczniki są tylko koło drzwi czy pod maska tez gdzieś są ??

przy drzwiach masz, a na klapce rozpiske..

Opublikowano

bezpieczniki wszystkie są ok ale wyczepiłem wtyczkę od przeplywki i mi na jakiś czas przestały obroty wariować ale jak się zatrzymałem i go od nowa odpaliłem to trochę wariowały i znowu przestały jak myślicie może to być wina tej przeplywki ?

Opublikowano
bezpieczniki wszystkie są ok ale wyczepiłem wtyczkę od przeplywki i mi na jakiś czas przestały obroty wariować ale jak się zatrzymałem i go od nowa odpaliłem to trochę wariowały i znowu przestały jak myślicie może to być wina tej przeplywki ?

mam przepływke do 1.8 wiec mozesz podleciec i popatrzymy co i jak:P vaga tez mam jak by co

jak co to pisz na gadu

Opublikowano

mloody_s-line potrafisz zmienic jezyk komputera z holenderskiego na eng??

Opublikowano

U mnie pomogła wymiana wzmacniacza. Jeżeli nic nie robiłeś z audio to pewnie będzie to samo u Ciebie.

Opublikowano

Podjedź kiedyś do mnie lub na zlot to podmienimy wzmacniacz