Opublikowano 27 Września 201411 l Ja nie wyrobie dzisiaj ;/ za tydzień po 16 będę wolny to mogę podjechać
Opublikowano 13 Października 201411 l Panowie sobota godzina 13 pod trapezem bede czekac pisac kto wleci
Opublikowano 13 Października 201411 l Ja odstawilem dzis bryke do blacharza wiec nie mam czym przyjecac :-( choc zapieral sie ze do piatku skonczy, zobaczymy
Opublikowano 14 Października 201411 l przed zima konserwacja ?wleci prawdopodobnie nasz kolega z jerki jak bedziesz chcial to po ciebie podjade pany czuje avanciontko czarne b6 na blachach WW....... nstoi koło trapezu??? a na przeciwko szaraczyna w sedanie na pks??? grzesiu to twoj sedanik?? nie widzialem tego posta xd tak to moj
Opublikowano 15 Października 201411 l przed zima konserwacja ? No niestety nie ,w skrócie napisze tak: przy ocieplaniu bloków u mnie na osiedlu,ekipie "fachowców" coś spadło na moje auto ,twierdzą że była to farba.Żeby sprawa sie nie rypła próbowali wszystko z auta zetrzec.Tarli tak intensywnie ze porysowali cała maske,dach,tylną klape,lewy przedni i tylni błotnik. Maska i dach oberwał tak że trzeba malować ,reszta powinna sie dać zpolerować wleci prawdopodobnie nasz kolega z jerki jak bedziesz chcial to po ciebie podjade Możemy tym razem umówić sie w kościanie , to sobie dojde na piechote pany czuje avanciontko czarne b6 na blachach WW....... nstoi koło trapezu??? a na przeciwko szaraczyna w sedanie na pks??? grzesiu to twoj sedanik??nie widzialem tego posta xd tak to moj
Opublikowano 16 Października 201411 l przed zima konserwacja ? No niestety nie ,w skrócie napisze tak: przy ocieplaniu bloków u mnie na osiedlu,ekipie "fachowców" coś spadło na moje auto ,twierdzą że była to farba.Żeby sprawa sie nie rypła próbowali wszystko z auta zetrzec.Tarli tak intensywnie ze porysowali cała maske,dach,tylną klape,lewy przedni i tylni błotnik. Maska i dach oberwał tak że trzeba malować ,reszta powinna sie dać zpolerować wleci prawdopodobnie nasz kolega z jerki jak bedziesz chcial to po ciebie podjade Możemy tym razem umówić sie w kościanie , to sobie dojde na piechote pany czuje avanciontko czarne b6 na blachach WW....... nstoi koło trapezu??? a na przeciwko szaraczyna w sedanie na pks??? grzesiu to twoj sedanik??nie widzialem tego posta xd tak to moj o ja pier**le..... serio???no kurde nie wierze zajebal bym chyba Chlopaki macie ochote wleciec do kosciana ? Ja chetnie wlece nawet jak beda 3 auta to warto pogadac
Opublikowano 13 Listopada 201411 l Witam. Może troszkę nie z tematu wątku. Czy ktoś jest z Leszna, Rawicza bądź okolic co ma w A4 ESP? Jeśli tak proszę o ewentualny kontakt na PW by tu nie śmiecić wątku -szukam sterownika ESP na chwilową podmianę - przed kupnem. Dzięki.
Opublikowano 19 Listopada 201411 l Witam wszystkich może jakiś zlot? A4? Edytowane 19 Listopada 201411 l przez rosjano
Opublikowano 7 Grudnia 201411 l Poznań ale jak bedzie wiecej chetnych to mozna coś zrbić w lesznie Witam i jak panowie jakiś spot? W Lesznie?
Opublikowano 8 Grudnia 201411 l ja moge podjechac co dziennie kolo 19 a w weekendy raczej jestem w gostyniu wiec ciezko mnie zlapac
Opublikowano 17 Marca 201511 l Wiosna nadeszła (prawie) czas założyc szerokiego "papcia" i sie pokazać panowie. Ja sie pisze, ale wyprzedzenie tygodniowe z umawianiem. Inaczej nie damy rady.