tolek85 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 jakieś wskazówki? ;> bo navi gada po angielsku. W opcjach języka jest angielski. A SDS szprecha po dojczu. Mało tego, po jakimś czasie, wybór języka z menu zrobił się szary, i nie idzie nic wybrać...
akjam Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 jakieś wskazówki? ;> bo navi gada po angielsku. W opcjach języka jest angielski. A SDS szprecha po dojczu. Mało tego, po jakimś czasie, wybór języka z menu zrobił się szary, i nie idzie nic wybrać... Coś zepsułeś.
tolek85 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mały gadżet do zamontowania To tak spontanicznie spoza listy planów kamerka cofania a do tego na wiosnę/lato DVD bądź PS2 slim (to też czyta divX i DVD)
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Siemian jak coś to przyjedziemy razem bo muszę uruchomić w końcu u mnie ten BT a Ty masz w tym już doświadczenie bo wymieniałeś u siebie pewnie z dwa razy. Tolek wreszcie się coś dzieje! Z czujnikami już wszystko OK? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 no ja zawsze zapraszam To się odezwę.
tolek85 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Z czujnikami już wszystko OK? :gwizdanie: jeżeli chodzi o temp, to tak, wszystko super to kiedy przyjeżdzasz? jak położę kable to się odezwę. Póki co, planowany termin montażu sobota, więc w niedzielę mógłbym podjechać, a jeżeli nie ta niedziela, to na pewno następna
AUDI_A4_2.5TDI_V6_180KM Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 kolego gdzie w niemiaszkach znajde taki pełny ryj do a4:) kumpel ma identychny i nie moge go zmusic zeby to sciagnął. chyba sie w nocy zakradne i mu to upierd...ole bo siara:)
seves Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mały gadżet do zamontowania To tak spontanicznie spoza listy planów kamerka cofania a do tego na wiosnę/lato DVD bądź PS2 slim (to też czyta divX i DVD) :slina: :slina: :slina: cud miod orzeszki i pelen ogien hmm chyba sie to "cud miod orzeszki i pelen ogien" kupy nie trzyma ale w skrocie chodzi o to ze wypas jest :kox: :kox:
tolek85 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 W drodze kolejne graty do zamontowania BOSE musi być Tylko nie wiem kiedy to wszystko ogarnę, bo „nie ma czasu” aby się tym kompleksowo zająć. Dzisiaj pierwsza próba zamontowania kamerki, ale mam na TV mam czarny ekran. Sprawdzę kamerkę w domu, czy jest sprawna.
siemian Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 W drodze kolejne graty do zamontowania dzięki komu?? :naughty:
seves Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Tolek cos sie ostatnio nic nie chwalisz fura :gwizdanie:
siemian Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Ty się lepiej pochwal. Zniemiłeś to auto?
seves Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Ty się lepiej pochwal. Zniemiłeś to auto? nie zmienilem kurde gosciu zdazyl ta b7 zamienic na inne auto od kumpla no normalnie sie tam furami dziela.. sa jeszcze 2opcje w sumie 3razem z ta b7 o ktorej wiesz bo moze da sie jeszcze ja zalatwic echhh nic nie wiadomo bo wszystko zalezy od tego co VIN powie no i co oko szpecjalisty znajdzie, tym razem jade z mega szpecem :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Tolek cos sie ostatnio nic nie chwalisz fura :gwizdanie: a szykuje się drobniutka zmiana na wiosnę/lato
akjam Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Tolek cos sie ostatnio nic nie chwalisz fura :gwizdanie: a szykuje się drobniutka zmiana na wiosnę/lato :gwizdanie:
siemian Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ty się lepiej pochwal. Zniemiłeś to auto? nie zmienilem kurde gosciu zdazyl ta b7 zamienic na inne auto od kumpla no normalnie sie tam furami dziela.. sa jeszcze 2opcje w sumie 3razem z ta b7 o ktorej wiesz bo moze da sie jeszcze ja zalatwic echhh nic nie wiadomo bo wszystko zalezy od tego co VIN powie no i co oko szpecjalisty znajdzie, tym razem jade z mega szpecem :gwizdanie: nic mi nie mówiłeś że mam z Tobą jechać... :mysli: :polew: :polew:
seves Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Ty się lepiej pochwal. Zniemiłeś to auto? nie zmienilem kurde gosciu zdazyl ta b7 zamienic na inne auto od kumpla no normalnie sie tam furami dziela.. sa jeszcze 2opcje w sumie 3razem z ta b7 o ktorej wiesz bo moze da sie jeszcze ja zalatwic echhh nic nie wiadomo bo wszystko zalezy od tego co VIN powie no i co oko szpecjalisty znajdzie, tym razem jade z mega szpecem :gwizdanie: nic mi nie mówiłeś że mam z Tobą jechać... :mysli: :polew: :polew: a bo to miala byc niespodzianka :gwizdanie: Tolek cos sie ostatnio nic nie chwalisz fura :gwizdanie: a szykuje się drobniutka zmiana na wiosnę/lato :good:
Rekomendowane odpowiedzi