pet3r Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 witam, wczoraj w Wrocławiu moją uwagę przykuła granatowa A4 Avant na dużej, ciemnej feldze - spodobala mi sie z boku, ale gdy zobaczylem ja od tylu - nie moglem uwierzyc. albo oczy mnie myla albo widzialem RS4 - byla masakrycznie niska i bardzo szeroka, blotniki ewidentnie wystawaly z karoserii. niestety nie zauwazylem blach :/ bylo to miedzy godzina 17 a 18 obok pasazu Grunwaldzkiego. czy ktos jeszcze widzial to auto? moze to po prostu A4 ktoregos z klubowiczow a ja bylem bardzo zmeczony??
pet3r Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Opublikowano 3 Lipca 2007 lol to widocznie cos mi sie pomylilo. a moze ta byla ciemnoszara lub czarna?? sam nie wiem, w kazdym razie wygladala pieknie...
NIUNIAA4 Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 kolo pasazu grunwaldzkiego to widzialam tylko RS4 ale czerwone. jesli chodzi o granatowe mega niskie A4 to czesto widac go w okolicach PWr, ale nie jest chyba z klubu.
pet3r Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Opublikowano 3 Lipca 2007 a jakie fele ma to mega niskie A4?? ciemny grafit w stylu S-Line??
NIUNIAA4 Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 felgi sa ciemne ale nie wiem jakie, nie przygladam sie zawsze ja widze jak przejezdza.
miro_x Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 Ładne RS4 B5 lata po okolicach Dębica-Ropczyce-Rzeszów. Kto widział to wie. Zresztą właściciel komisu sprzedawał ją swego czasu na allegro. Śliczna. ooo... TU jest
Hauzer Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 Tą z Robczyc ogladałem i poza ceną wsio jest ok
wojtas-audi Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 We wrocku jest jedna bardzo ladna czarna Rs4, avant, ale ma chyba s-liny srebrne :>
Rekomendowane odpowiedzi