dssn Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 mi magnesówki 1 metrowej nie ściągnęło nawet przy 230 km/h więc nie wiem skąd te opinie że magnesówki ściąga przy wiekszych predkosciach, a dodam ze średnio 140 km/h to standard
SEB-A4 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dodam jeszcze ze grzałem ostatnio na A2 210-220 km/h, średnio 170km/h i antena mi nie spadła a mam metrową antenke-magnesówke hustler IC 100 Bardzo ładnie ściąga.
Gość Goodspit Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 SEB-A4 popieram, też mam tą antenkę,przyzwoite parametry a cena do jakości rewelacja. Jeszcze nie miałem przypadku żeby mi się przesunęła chociaż o kawałek a dosyć często na obwodnicy trójmiasta śmigam z niemałymi prędkościami A pod antenkę mam jeszcze podklejony przezroczysty krążek co by dachu nie rysować
husain Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 gdzie zamontować antene na stałe do Avanta? (nie mam rellingów) Czy mozna gdzies kupić jakieś zaczepy zeby zamontować na tylnej klapie ? jaka antene polecacie ?
Reggi Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Czy mozna gdzies kupić jakieś zaczepy zeby zamontować na tylnej klapie ? jaka antene polecacie ? Nie polecałbym montować anten na klapie tylnej ...a4 jest ciasno składane .. ja miałem uchwyt miedzy klapą a lampą ..niestety zaczep obijał o blache i powstał wieeeelki odprysk.. i sygnał nieco słabszy .. Teraz wrzuciłem antenke na magnes i na środek dachu..i tak zostaje ..tylko polecam kupić naklejaną folie pod magnes ..bo strasznie dach sie tyra i rysuje
Rekomendowane odpowiedzi