Gość Ryjek A4 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mam pytanie czy ktoś z klubowiczów był ostatnio w Łebie? Wybieram się tam z żoną w sierpniu, na tegoroczny urlop Co warto zwiedzić, zobaczyć? Czekam na fajne propozycje pozdrawiam
vdm Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Siemasz, Byłem 2 lata temu w Łebie i było Na pewno zobacz "ruchome wydmy" w Słowińskim Parku, jak lubisz spacerować z żoną . Nocami zabawisz się w kilku klubach, na głównych alejkach też zawsze się coś dzieje. Przemieszczać się po Łebie możesz melexami, dzwonisz i dyspozytor kogoś do was wysyła (5 zł i wiezie Cie gdzie chcesz) ale rada weź od kierowcy prywatny nr kom. i dzwoń bezpośrednio do niego zawsze się szybciej dogadasz . Rejs po morzu w czasie zachodu słońca - obowiązkowo z kobietą. Polecam rejs katriną - taka fajna szybka łódź motorowa . Standardowo "banan", a inne atrakcje znajdziesz na stronach turystycznych Łeby np. http://www.hipnos.nazwa.pl/www.leba.pl/atrakcje.php. Jest co robić, co zobaczyć. Łeba jest u mnie na 1 miejscu ze wszystkich miast nadmorskich jakie zwiedziłem ( SF w Kołobrzegu, Ustka, Władysławowo, Darłowo i Darłówek, Krynica Morska) :good: .
szymongt Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 I ja w tym roku jade do łeby już chyba po raz 3 Miasto jest świetne, cały czas coś sie dzieje, można dobrze zjeść, zabawić sie, i po zwiedzać i to wszystko wcale nie tak drogo jak sie wydaje 2 lata temu można było sie w knajpach przy głównej drodze najeść do syta za 10 zł. Nie wiem jak jest teraz ale mam nadzieje że sie nie pozmieniało.
adrianus Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 2 lata temu można było sie w knajpach przy głównej drodze najeść do syta za 10 zł. Nie wiem jak jest teraz ale mam nadzieje że sie nie pozmieniało. za 10pln to nie wiem jak sie mozna w biedronce najesc,a Ty piszesz ze nad morzem da rade :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja byłem w łebie w tamte wakacje i jak na moje potrzeby nie polecam Mało klubów , mało ludzi i mało rozrywek... Duży plus że miasto w miarę ładne no i pełno sklepów nocnych itp w których są raczej normalne ceny... Obiadu bez 15zł nie da rady zjeść i to taki średni :gwizdanie: Ale jak potrzebujesz spokojnego miejsca do odpoczynku to jak najbardziej ok Plaża ładna bez syfu tylko szkoda że na całej linii przed plażą są lasy Dużo bardziej polecałbym Ustkę(60km od łeby chyba) Tam jest fajna promenada na całej długości plaży , sporo się tam dzieje i fajnie zachody słońca się ogląda P.S Przepłyń się tym pontonem z 1200KM tylko tak żeby fale były :kox: Wrażenia pierwsza klasa [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 20:54_________________________________________________ I ja w tym roku jade do łeby już chyba po raz 3 Miasto jest świetne, cały czas coś sie dzieje, można dobrze zjeść, zabawić sie, i po zwiedzać i to wszystko wcale nie tak drogo jak sie wydaje 2 lata temu można było sie w knajpach przy głównej drodze najeść do syta za 10 zł. Nie wiem jak jest teraz ale mam nadzieje że sie nie pozmieniało. kolego gdzie się można zabawić?? 4 kluby w tym w jednym jak na stypie... A pozostałe ujdą ale szału nie ma... 2 Najlepsze są obok siebie na tej głównej ulicy
LUCAS Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 No to ja się podepnę z zaproszeniem na spota w Słupsku, każda środa o 19.00 na Placu Zwycięstwa
szymongt Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 kolego gdzie się można zabawić?? 4 kluby w tym w jednym jak na stypie... A pozostałe ujdą ale szału nie ma... 2 Najlepsze są obok siebie na tej głównej ulicy No ja pamiętam jak byłem to co budynek to na piętrze był klub na głównej ulicy właśnie. Kiedyś nawet było w TVNie Łeba jak był projekt plaża. To oni w jednym programie 4 kluby odwiedzili. No mnie sie podobało w każdym razie. 2 lata temu można było sie w knajpach przy głównej drodze najeść do syta za 10 zł. Nie wiem jak jest teraz ale mam nadzieje że sie nie pozmieniało. za 10pln to nie wiem jak sie mozna w biedronce najesc,a Ty piszesz ze nad morzem da rade :gwizdanie: Zależy ile możesz zjeść :> Jak masz takie potrzeby to i za 100 sie nie najesz Mówie tak jak było 2 lata temu. I pamiętam że jak kupiłem kebaba za 8 zł to z 1/4 nie dałem rady już zjeść
Rekomendowane odpowiedzi