Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontynuując wątek felg, mam pytanie:

Czy będą pasować opony 205/55/16 na felgi 16/7,5 (et 38). Chodzi o felgi ronal, które są tylko w rozmiarze 7,6 na 16.

Obecnie mam takie opony na felgach 16/7.

Może ktoś ma taką konfigurację i pokaże zdjęcie. Wydaje się, że opona na felgach 7,5 będzie bardzej naciągnięta, będą mniej chronione ranty.

Opublikowano

Tak, opona będzie bardziej naciągnięta.

Opublikowano

bbs ładniejsze... , na 7.5" guma lepiej będzie leżała, nie będzie nosiło auta w zakrętach. a na ranty i tak trzeba uważać

Opublikowano

No o ranty trzeba dbać :tongue4:

Opublikowano

ja mam wogole takie zboczenie ze zadko ktora felga bez rantu mi sie podoba. szeroki rancik this is it :notworthy:

Opublikowano

ja mam wogole takie zboczenie ze zadko ktora felga bez rantu mi sie podoba. szeroki rancik this is it :notworthy:

Szeroki rant robi robotę :naughty: Jeszcze jak felga jest równo z nadkolem lub lekko wystaje to już wogóle :kox:

Opublikowano

Szeroki rant robi robotę :naughty: Jeszcze jak felga jest równo z nadkolem lub lekko wystaje to już wogóle :kox:

no wystawać za bardzo nie może bo to nielegal :tongue4: a pozatym jak masz zglebione auto to sie kółko nie schowa podczas pracy :wink4:

Opublikowano

no wystawać za bardzo nie może bo to nielegal :tongue4: a pozatym jak masz zglebione auto to sie kółko nie schowa podczas pracy :wink4:

Niektórzy na to że nielegal nie patrzą :tongue4: U mnie gość w Golfie IV ma właśnie szeroki rant i mu koło minimalnie wystaje i nawet ciekawie to wygląda :tongue4: Tylko że do tego auta bardzo nie obniży.

Opublikowano

Niektórzy na to że nielegal nie patrzą :tongue4: U mnie gość w Golfie IV ma właśnie szeroki rant i mu koło minimalnie wystaje i nawet ciekawie to wygląda :tongue4: Tylko że do tego auta bardzo nie obniży.

hehe ja również w tej kwesti przesadny nie jestem, jakby zabierali dowód za każde uchybienie byłoby 1/3 aut mniej.... koniec OT :)

Opublikowano
Opublikowano

Wiem Hugo.Chciałbym wiedzieć co sądzicie o tym felunku na lato do mojej a4 przy oponce 225/45/17 ?

Opublikowano

ten felunek jest git;) kupuj i sie nei zastanawiaj.

Opublikowano

Wiem Hugo.Chciałbym wiedzieć co sądzicie o tym felunku na lato do mojej a4 przy oponce 225/45/17 ?

Przeciez dostales odpowiedz i to od samego Prezesa.. :decayed:

Opublikowano

Wzór fajny, z jakością też dobrze. Bierz je :wink4:

Opublikowano

Dziekóweczka wszystkim za dobre słowo :) / Alutec niebawem w my a4 :hi:

Opublikowano

moim zdaniem 17 to najrozsądniejszy wybór :)

Opublikowano

:hi:Potrzebuje porady chcę kupić do mojej a4 alumki 16" (teraz jeżdżę na 15") ale obawiam się że będzie odczuwalny większy spadek mocy.Co więc mam wybrać 15"czy16". :mysli:

Opublikowano

:hi:Potrzebuje porady chcę kupić do mojej a4 alumki 16" (teraz jeżdżę na 15") ale obawiam się że będzie odczuwalny większy spadek mocy.Co więc mam wybrać 15"czy16". :mysli:

nie poczujesz spadku mocy po przejściu z szerokości 195 na 205... ja mam silnik podobnej mocy i jest ok :good: najlepiej z tych dwóch co wymieniłeś to weź 17" :decayed:

Opublikowano

odpowiedź brzmi 17" :> przy Twoim silniczku spokojnie możesz na takich jeździć a spadku mocy o którym mówisz prawie nie odczujesz.