Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie felgi polecacie??

Opublikowano

16" nie kupuj bo bedziesz potem tego zalowal. 17" jest chyba najlepszym kompromisem miedzy wygladem a komfortem. Jezeli kupisz jakies dobre felgi to wydaje mi sie ze nie powinno byc problemow ze znieksztalceniem sie felg(jezeli urzytkujesz je z glowa). A co do obnizenia auto to bede wiedzial dopiero na wiosne, ale wydaje mi sie ze obnizenie o 30 mm i powinno byc OK.

Opublikowano

czemu miałbym żałować 16"?

Opublikowano
  • Autor

Bo nie zauwazysz roznicy na 16 i pozniej bedziesz myslal dlaczego jednak sie ich nie posluchalem i nie zalozylem 17 :mrgreen: a pozatym 17 jest doskonalym zamiennikiem do 15.

Opublikowano
czemu miałbym żałować 16"?

I z tego co pamiętam to opony 17" są chyba w tej samej cenie co 16" , a może i tańsze :wink:

Opublikowano

ja smiagam na 16' i jest calkiem calkiem i takie bym polecal :)

do 17 trzeba by juz obnizyc autko zeby dobrze wygladalo, bo na seryjnym zawiasie, tył auta bedzie strasznie wysoko, chyba ze niskoprofilowe opony, ale wtedy bedzie dosyc twardo i czuc kazda nierownosc...

Opublikowano

do 17 trzeba by juz obnizyc autko zeby dobrze wygladalo, bo na seryjnym zawiasie, tył auta bedzie strasznie wysoko, chyba ze niskoprofilowe opony, ale wtedy bedzie dosyc twardo i czuc kazda nierownosc...

Niskoprofilowe opony nic nie dadzą :wink: Jak założyłem do swojej B5 18" na seryjną zawieche to wyglądał jak allroad :lol:

Opublikowano

Niskoprofilowe opony nic nie dadzą :wink: Jak założyłem do swojej B5 18" na seryjną zawieche to wyglądał jak allroad :lol:

no wlasnie ;) a tak zapytam obnizyles autko wtedy jak tak to jaki zawias kupiles amorki i sprezyny, czy wlozyles mniejsze fele i dalej na seryjnym ?

Opublikowano

Ja mam felgi Audi S-Line szprychowe 17 cali :)

w jakąś wrocławską dziurę to miałbym chyba kłopot. Dobrze myślę?

Albo masz ubezpieczone fele :wink:

Opublikowano
Ja mam felgi Audi S-Line szprychowe 17 cali :)
w jakąś wrocławską dziurę to miałbym chyba kłopot. Dobrze myślę?

Albo masz ubezpieczone fele :wink:

Ja myśle że teraz od Wrocławia to żadna miejscowość się nieróżni u mnie są takie dziury że płakać się chce.

Opublikowano

ja mam stalowe "15 na zime i Competition "16 na lato + czerwone eibach'y :twisted:

na żadne nie narzekam 8)

lepsze do szczęscia mi nie potrzebne :wink:

Opublikowano

Tak wyglądało moje B5 na oryginalnych felach z RS4 i seryjnym zawiasie :mrgreen: Jako , że wystawały poza nadkola to je sprzedałem i śmiga na nich kolega z RS-a :D

http://img150.imageshack.us/my.php?image=koo7xm.jpg

Opublikowano
  • Autor

:shock: duuuze kóleczka a auto wyglada jak C5 jak sie ja podniesie na maxa :D

Opublikowano
Tak wyglądało moje B5 na oryginalnych felach z RS4 i seryjnym zawiasie :mrgreen: Jako , że wystawały poza nadkola to je sprzedałem i śmiga na nich kolega z RS-a :D

http://img150.imageshack.us/my.php?image=koo7xm.jpg

Hugo, czy te fele to 18" ?

Właśnie szukam takich 17" ale łąmię się co do obniżenia zawiechy nie chciałbym ruszać a tan wzór to mój jedyny wybór, albo te albo żadne :D

Opublikowano

minimum 18 na zime a 19 na lato

Opublikowano
Na seryjnym zawiasie :lol:

Fajnie wygląda , kombi zawsze lepiej wygląda na większych felgach bez zmiany zawiechy jak sedan.

Opublikowano
Na seryjnym zawiasie :lol:

Fajnie wygląda , kombi zawsze lepiej wygląda na większych felgach bez zmiany zawiechy jak sedan.

To nie chodzi o kombi...

Maja A4 ma jakies inne zawieszenie. Normalnie stalaby jak audica Huga.

Profil opony to 235/45/18 Pirelli Pzero Rosso