marcinr1308 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witam, mam problem jadac na zakrętach nie ważne czy w prawo czy w lewo słysze dziwne buczenie z przodu samochodu, wydaje mi sie że łożyska przednie są do wymiany ale nie jestem pewien prosze o pmoc
ArtJG Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 buczenie to łożyska Łożyska, hmmmm........ może i tak ale które ????? - w kołach - w skrzyni przy wyjściu na półośki - czy może jakieś inne ? Ja mam ten problem i powiem wam, że już mi ręce opadają jak sobie o tym pomyślę. Wymieniłem już chyba wszystko co się dało, nawet skrzynię biegów. I co ? i du...a !!!! DALEJ BUCZY
ArtJG Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 może opony?? Nie, wymieniłem wszystkie cztery koła i dalej buczy
Bogumił Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ale czy to buczenie jest zawsze kiedy wchodzisz w zakręt bez względu na prędkość? To znaczy czy jak manewrujesz na placu postojowym też słychać hałas?
ArtJG Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Geometria podwozia OK. (ustawiona niedawno po wymianie końcówek drążków) Buczenie pojawia się tak około 60-70 km/h, więc podczas manewrowania na placu nic nie słychać
paput Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 sprawdź dolot, wydech czy gumy nie popękały nie są twarde, poruszaj silnikiem w celu sprawdzenia czy poduszki silnika się nie pozrywały
wrzecion Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Hmmm.... naprawde dziwne to buczenie. Musisz jakiegoś filmika nam wrzucic i posłuchamy...
Rekomendowane odpowiedzi