andr3i Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 zazdorszcze tego parktronica calego no i bixow :slina::slina: Andrzej pisałeś mi to nie cały rok temu i co ja mam teraz Tobie powiedzieć ? :grin: :eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9001 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 poszedłeś i to grubo zwłaszcza w środku :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 poszedłeś i to grubo zwłaszcza w środku :slina: :hi: a to juz dziesiejsza dostawa gratow bylo przez jakis czas jest :kox::kox: i tu wielkie podziekowania dla Ksiadz :hi:za zorganizowanie podmianki mojej ramki automatu na ta wlasciwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ostro lecisz faktycznie chyba najlepiej zmodzona a4 w klubie na wyspach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ostro lecisz faktycznie chyba najlepiej zmodzona a4 w klubie na wyspach jedna z kilku fajnie zmodzonych moze i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 licznik wymiata bede polowal na taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ostro lecisz faktycznie chyba najlepiej zmodzona a4 w klubie na wyspach jedna z kilku fajnie zmodzonych moze i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 wkoncu RECARO zaczelo grzac tak jak powinno klimatronik z B7 wpadl na poklad i zarazem trzeba bylo dolozyc przekaznik zeby szybka z tylu grzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 kurna babka..fajną masz tą fure i ciekawe mody:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 kurna babka..fajną masz tą fure i ciekawe mody:decayed: kazde mody sa ciekawe a tu juz dziejsza dostawa z ASO-nowka sztuka choc cena zatem mozna dzialac z rezankiem kontroli cisnienia w oponach i automatyczna wentylacja :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Cały czas do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 a tu juz dziejsza dostawa z ASO-nowka sztuka choc cena przecież to grosze kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 a tu juz dziejsza dostawa z ASO-nowka sztuka choc cena przecież to grosze kosztuje 40f po znizkach liczylem na mniej ale i tak dzieki Tobie jestem drugie tyle na + :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba96 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Audi prezentuje się nieziemsko ogółem fajny projekt powodzenia w dalszych pracach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Audi prezentuje się nieziemsko ogółem fajny projekt powodzenia w dalszych pracach . niewiele mi juz zostalo do konca planow, z czasem moze cos wyjdzie jeszcze ale dobijam do konca pomalu, i tak juz jest kasy utopione wiecej niz liczylem ---------- Post dopisany 08-02-2014 at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany 04-02-2014 at 22:37 ---------- ciag dalszy rezanka :kox::kox: Marcino87 kompas wymiata :hi::hi: Turzol rozmiar pilota webasto troche mnie zaskoczyl :shock3::shock3: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 kiedyś o lustro była walka ile szukania a teraz nawet z kompasem są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 No też ten kompas za mną chodzi... Rozmiarem pilota sam byłem zaskoczony! Ledwo w kieszonce się mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Grafitowe DTMy sprzedane , powrot do srebrnych poki co a potem pomyslimy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi